Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor akar valamit, vagy nem? Vélemények?
Na, most jutottam el én is abba a helyzetbe, mint sokan mások előttem. Férfiak! Csak a baj van velük, de nem tudunk élni nélkülük. :(
Szóval. Általában tisztában vagyok magammal, és azzal, kinek tetszhetek és kinek nem. Ezért is lehet, hogy feltűnt , hogy van a munkahelyemen egy férfi (37-8 éves, míg én csak 22 éves vagyok), aki elég sokszor bámul mostanában. Eddig csak nézett, ha bementem az irodába (ahol többen is vannak), és nem hozzá szóltam, ő mégis árgus szemekkel meredt rám. Ha elmegyünk egymás mellett, mosolyog, mint egy vadalma, és általában én is viszonzom ezeket a gesztusokat. DE a lényeg, hogy a szemezésen és a nagyon szakmai egy-két szóváltáson kívül tovább nem jutunk. Ő nem jön az én irodámba (pedig ilyen-olyan indokkal megtehetné), ergo nem keresi velem a kontaktust igazán, azon kívül, hogy állandóan bámul, méreget (olyan vágyakozó tekintettel, nem pedig lesajnálóval!), de ennyi.
Mit kéne tenni, és mindezt kinek? A régi lovagias rendszer szerint, a férfinak kéne kezdeményezni, amivel én teljesen azonosulok is, de ráadásként ő még jóval idősebb is nálam, én még szinte "kiscsitri" vagyok hozzá képest, szóval nem érzem azt, hogy nekem kéne megadni a kezdő löketet. Amúgy is! Egyszer végre valaki engem is meghódíthatna... :/
Vagy csak én reagálom túl, és ő egyáltalán nem akar semmit, egyszerűen csak élvezi a helyzetet? Akkor miért érzem azt, hogyha végigmér, és rám mosolyog, elképzel meztelenül?
Én nagyon is vonzódom hozzá, és a tekintetéből azt olvasom ki, hogy ő is hozzám, ennek ellenére nem haladunk előre.
Tanácsotokat előre is köszönöm, és értékelném, hogyha nem leoltanátok, hanem megpróbálnátok segíteni. :)
:) A munkahelyemen sokkal idősebb férfiak vannak, ez együtt jár azzal, hogy én fiatal vagyok, de engem ez sosem zavart igazán, főleg, mert a korosztályomban nem találok érett, normális fiúkat.
Legutóbb próbálkoztam egy 26 éves sráccal, aki azért, mert nem mentem vele ágyba az első "randin" (ami abból állt, hogy elhívott matracot nézni magának...), inkább lekoptatott.
Persze tőle sem azt várom, hogy komoly kapcsolatba lépjen velem, mert nyilván nem ezt akarja, de én sem mondtam, hogy ezt akarom. Egy kis kaland néha nem árthat, nem? De ehhez megint ott tartunk, hogy nekem kellene kezdeményeznem, pedig nagyon nem akaródzik ennél érthetőbb jelet adni... ha ebből nem ért, akkor semmiből sem... :/
Jobbat érdemlek, lehet, de nem találok, mert az összes lúzer srácot kifogom, aki élből a szexre hajt, vagy tiszta dilis. :S
Hát figyelj ha laza kapcsolatra vágysz akkor itt vagy én de komolyan. De én akkor se javaslom őt hozzád öreg már. vannak fiatalabbak akik benne vannak az kapcsban :) Ha van kedved küldj privibe egy face linket azt beszélhetünk ha nem jövök be akkor törlés :)
Elöző voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!