Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar tőlem? Vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Vélemények?

Figyelt kérdés

minden nap talizunk, mondta hogy jól nézek ki és hogy jó csaj vagyok, kedves velem és sokat viccelődik és keresi az alkalmat hogy megérintsen...

egy házibuli alkalmával a pia miatt a bátorsága is megjött és megcsókolt, ölelt, puszilgatott, aztán másnap furán nézett rám mikor találkoztunk, mintha várná hogy folytatódjon az az este....

de nem tudtam hogy komolyan gondolná ezt az egészet józanon is...azóta is ugyanez a helyzet hogy jól elvagyunk de semmi egyéb...

a baráti társaságunkban már mindenki húz hogy mikor jövünk már össze...

(amúgy 18 vok, ő 19)

2009. jún. 24. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

sztem még kicsit bátortalan, vagy rád vár hogy te lépj vmit..

ital mellett persze hogy bátor az ember..

szerintem össze akar veled jönni, hajrá;)

2009. jún. 24. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mer lépni. Amúgy tuti bejössz neki, és szeretne is valamit tőled, csak félénk még nem szedte össze a bátorságát, hogy lépjen!!
2009. jún. 24. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:

félénk? lehet...

de mikor mondták a haverjaink hogy mi volt aznap este egyből rájukszólt hogy maradjanak csendben...szégyenli?

2009. jún. 24. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor tényleg félénk kicsit, viszont megvédi magát. de legalább nem menőzik a haverok előtt.. ez jó :)
2009. jún. 24. 20:11
 5/6 anonim válasza:

Hát biztos kellemetlenül érezte magát a kérdés miatt 2 okból is: 1, hogy nem folytatta, amit ott akkor elkezdett, szóval h még mindig nem jár veled

2, mert a haverok képesek többet is hozzágondolni mint az igazság, és talán nem akarta, hogy megint csak kellemetlen helyzetbe kerüljetek

Amúgy középsuliban nekem is volt ilyen srác aki halál szerelmes volt belém, de ugyan ilyen mulya, és végül nem történt semmi. Az ember lánya nagyon vágyik egy ölelésre és kedvességre, de ha egyszer mulya, sztem nyugodtan lépj túl rajt, nem kell erőltetni ami nem megy (ne szaladj olyan szekér után ami nem vesz fel) 22L

2009. jún. 24. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat...kicsit megnyugtattak

remélem hogy igazad lesz utolsó válaszoló, köszönöm neked

2009. jún. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!