Vélemények TársalKODÓ nyelvvizsgáról!? - akár szóbeli akár írásbeli.
Novemberben megyek vizsgázni de még nincs tapasztalatom náluk és igazából minden érdekelne.
:)
Nekem éppen ellenkező a véleményem az első válaszolóval, de remélem neked nagyobb sikered lesz náluk. Én úgy éreztem, hogy nem volt korrekt az értékelés, habár én (csak) az írásbelit próbáltam itt.
A kihelyezett vizsgaközponttal sem voltam megelégedve, a felügyelő tanárt pedig sokkal jobban érdekelte az utcán folyó építkezési munka, mint maga a vizsga. A levélt pedig úgy éreztem, kifejezetten alul pontozták.
Sok sikert Neked!
Én Székesfehérváron szeretném megpróbálni. Első válaszoló te hol voltál, tudnál mesélni a szóbeliről?
Második válaszoló sajnállak :/ viszont nekem hasonló tapasztalataim vannak csak én Origós nyelvvizsgán éreztem ugyanezt ezért döntöttem most a TársalKODÓ mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!