Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az, hogy egy fiú az egyik lánynak maga az álompasi külsőre, míg egy másiknak csúnya és hozzá sem érne? Tapasztalatok, vélemények lányok, fiúk?
Akkor úgy tűnik már én is megéltem ezt nem is egyszer.
Olyan 10/10-es lányoknak jöttem be, hogy azóta sem hiszek a szememnek!
Én magamat rondának tartom egyébként, szóval nem is értem miért is tetszhettem külsőre azoknaka szép lányoknak. De nem merek kezdeményezni ilyen esetekben sem.
Szerintetek, ha egy lány az utcán hátrafordul és téged néz az is egy tetszési jel?
Eddig életemben 3 ilyen lány volt összesen és volt, amelyik még mosolygott is, volt, amelyik legalább 4-szer is visszanézett hára, meg volt, amelyik csak úgy igazán nőiesen, hívogatóan nézett rám. Vélemény, további tapasztalatok?
ma 21:36
Nem, gyalog voltam. :D
BMW kulcs....
Nem mindegy neked hogy ha mittudomen 1 Maserattival jar ha ronda bekepzelt stb....
Szerelemben ugytudom nem a penz szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!