Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta csúnya lánnyal voltam azóta undorodom a lányoktól és nagyon kevés lányban látom a szépet, a vonzót, azok is általánban olyan lányok, akik már foglaltak sajnos. Más is jár már hasonlóképp?
Mindig mondják a lányok, hogy fiúk adjatok esélyt a külsőre csúnya lányoknak is, mert attól még jellemre ők is szerethetőek, hát én adtam és azóta is rémálmaim vannak, nem is tudom, hogy képes valaki olyannal csókolózni, akihez nem vonzódik külsőre.
A lányok komolyan így gondolják? Kíváncsi lennék, hogy hány lány volt már olyan fiúval, aki külsőre undorító volt a számára, de jellemre szimpi és ezért akárcsak csókolózott is vele már.
Mert én ezek után nem hiszem el, hogy vannnak olyan lányok. Ha én fiúként így kiábrándultam és undorodom még jobban a ronda nőktől, mint eddig valaha bármior is, akkor a lányoknál meg főleg azt várná az ember, hogy még inkább, hiszen köztudott, hogy a lányok sokkal válogatósabbak külső tekintetében. De érdekelne ti hogy látjátok ezt?
nem fogok olyannal járni aki számomra csúnya.
nincs több mondanivalóm.
19L
Nem értem miért voltál vele, ha csúnyának találtad. Én tuti nem lennék ilyen nővel, még ha fizetne se!!!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!