Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szépnek tartott lány, akinek a csúnya, alacsony fiúk jönnek be külsőre?
Jó, igazatok van, jobban átgondolva. :D
Engem például a lányok egy csoportja helyesnek tart, a másik meg csúnyának, a harmadiknál csak átlagos vagyok.
Én tartom magam csúnyának, azért ezt írtam ki. MOndjuk tényleg nem vagyok nagy szám, sosem értettem, hogy tetszhettem már szép lányoknak is.
Nos, aki Esmeraldára hivatkozik, annak javaslom, hogy nézzen utána még egyszer a történetnek. Neki pont a jóképű Phoebus lett a veszte, a púpossal nem volt köztük semmi, azt csak ő akarta.
Szerintem szakadj már le erről a témáról kedves kérdező! Óránként teszel fel valami hasonló kérdést. A szépség és csúnyaság relatív dolgok. Nem, senki sem szereti a csúnya embereket. És senki sem olyan mazochista, hogy kifejezetten a csúnyákra hajtson. De mindenkiben van valami szép, valami szeretnivaló.
Nézz körül az utcán, sok olyan párt látsz, akik nem szépek, mégis egymásra találtak. Neked is lesz párod, ha nem azon siránkozol folyton, hogy "jaj, én milyen csúnya vagyok, biztos nem kellek senkinek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!