Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amióta csúnya lánnyal voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta csúnya lánnyal voltam azóta undorodom a lányoktól és nagyon kevés lányban látom a szépet, a vonzót, azok is általánban olyan lányok, akik már foglaltak sajnos. Más is jár már hasonlóképp?

Figyelt kérdés

Mindig mondják a lányok, hogy fiúk adjatok esélyt a külsőre csúnya lányoknak is, mert attól még jellemre ők is szerethetőek, hát én adtam és azóta is rémálmaim vannak, nem is tudom, hogy képes valaki olyannal csókolózni, akihez nem vonzódik külsőre.

A lányok komolyan így gondolják? Kíváncsi lennék, hogy hány lány volt már olyan fiúval, aki külsőre undorító volt a számára, de jellemre szimpi és ezért akárcsak csókolózott is vele már.

Mert én ezek után nem hiszem el, hogy vannnak olyan lányok. Ha én fiúként így kiábrándultam és undorodom még jobban a ronda nőktől, mint eddig valaha bármior is, akkor a lányoknál meg főleg azt várná az ember, hogy még inkább, hiszen köztudott, hogy a lányok sokkal válogatósabbak külső tekintetében. De érdekelne ti hogy látjátok ezt?

2012. máj. 22. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Itt senki nem mondja azt, hogy a számodra taszítónak adj esélyt, de ne csak a neked bomba nőket keresd, hanem, aki még tetszik, de nem olyan, mint az álmaid.

Amúgy menj orvoshoz, mert te élből beteg vagy, vagy hazudsz, mint a víz folyás...

Párom se a legszebb, de nem undorodok tőle...

2012. máj. 23. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Én jártam már olyan sráccal, aki elsőre ijesztően csúnya volt (baleset miatt), de a belsője lenyűgözött, egy évig voltunk együtt, a második órában már észre sem vettem a hegeket. Van, akinek ez nem csak üres locsogás.

BTW a férfiak a válogatósabbak.

24/N

2012. máj. 23. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellene ronda pasi, képtelen lennék vele csókolózni, lefeküdni meg képtelen!

Te nem vagy normális!

Amúgy mennyire volt ronda az a lány? Dagadt disznó? Vagy milyen?

Szerintem várd ki azt a lányt, akivel közös lesz a szimpátia.

2012. máj. 23. 14:44
 14/15 A kérdező kommentje:

ma 14:44

A legrondább típusba tartozott, akihez sosem érnék amúgy.

Nagyon kövér, arcra is ragyás, szemüveges, büdös.

Sohasem fogok egyetlen egy lánnyal sem lenni, akit nem kívánok!! Felőlem lehet nagyon kedves meg rendes, ami nem megy azt nem szabad erőlteti!!

Nekem alapból nem jöttek be az ilyen lányok sosem a kis törékeny, aranyos lányok a kedvenceim.

2012. máj. 23. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Én tökre egyetértek a kérdezővel.

Aki nem tetszik azzal alapból szóba sem állok! 😃

2015. nov. 16. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!