Írjak vagy ne írjak rá? Érdeklem vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit megismertem interneten keresztül, találkoztam is vele, elmentünk sétálni. Azóta vagy 2x is elhívtam, de lehet hogy pont akkor nem ért rá. Face-n nagyrészt tartom vele a kapcsolatot, de ha én nem írok rá akkor ő nem fog. Egyszer vártam 1 hetet. Sokan azt mondják ne írjak, várjam, és kiderül hogy érdeklem-e. Páran pedig azt hogy beszélgessek vele. Esetleg hívjam el 3.-ra? Kb. 3 hónapja ismerem, és 18/F.2015. nov. 23. 23:13
1/2 anonim válasza:
Még egyszer hívd el. Az legyen a döntő. 3-szor nem lehet véletlenül elfoglalt valaki. Ha érdekled, elfogadja, ha nem, akkor meg felejtős.
2/2 anonim válasza:
Így van,hívd el harmadszor is,ha véletlenül tényleg nem ér rá,ő fog másik időpontot javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!