Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ír rám a lány, akkor nem érdeklem, vagy várja, hogy én írjak neki?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy csinos és jófej lányt.Szimpatikusak vagyunk egymásnak,megbeszéltük,hogy randizunk majd(most nem érek rá,evezősversenyem van)azóta sokat beszéltünk facebookon,most viszont fent van,én is,de nem ír..én félek ráírni,nem akarom magam ráerőltetni,már vagy 1 hete napi 2 órát beszéltünk,félek hogy megunt:S 18/L-21/F2012. jún. 20. 21:14
1/10 anonim válasza:
pedig neked kellene írni, vinni tovább a fonalat.
3/10 anonim válasza:
Esélyes,hogy várja,hogy írj..Én is ilyen voltam.(Még észre nem térítettek..)
4/10 anonim válasza:
Pedig ne légy hülye, már lehet, hogy epekedve várja azt, hogy elhívd randizni úgy igazából. Persze nem kell rajta lógni állandóan, de napi szinten 1-2 sms még nem számít tolakodásnak.
Esetleg írhatnál neki, hogy konkretizáljátok azt a bizonyos randit.
Hajrá!
5/10 anonim válasza:
Szerintem fontos h a fiú írjon a lánynak és szerintem a lány arra vár h te írj rá különben is ha a beszélgetés nagyon rövid és igen nincs téma akkor felejtős de ha folyamatosan hosszan eltudtok beszélgetni és témában sincs hiány akkor tuti h bejössz te is neki. Tehát Ne várj h ő írjon tessék ráírni
10/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne mert dettó így vagyok én is egy lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!