Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem járunk, akkor miből tudom, h szeret?
Van egy fiú osztálytársam, az utóbbi időben egész jól összejöttünk,a közelembe lakik,így sokszor futunk össze,és mindig jókat beszélgetünk. Azt látom,h mindig mélyen(mintha szerelmesen) néz a szemembe. Odafigyel rám,megjegyzi amit mondok neki. Vannak olyan dolgok,amikről saját bevallása szerint én jutok eszébe. És úgy érzem,h fontos vagyok neki,szeret velem viccelődni,olyanokat mond,h elvisz egy lakatlan szigetre egy magánhelikopterrel.:D Aztán meg mondja,h csak ugratott. Néha így szívatgatjuk egymást,de egyikünk se bántóan. Hát szóval érdeklődő,és odafigyelő. Annak ellenére,h általában egy bunkó,és a legtöbb ember hidegen hagyja. Elég titokzatos,előfordul,h hetekig,nem hallok felőle semmit...Kicsit magának való,de velem miint mondtam kedves,helyén van a szíve.
Na szóval miből láthatom,h szeret?
Úgy általánosságba is kíváncsi lennék,h ezt h lehet észrevenni?
Jó persze! Minden fiú azért áll szóba velem,mert meg akar dugni.-.-.
Akkor mégis miből lehet tudni,hogy szeret?
Csak úgy általánosságban?
Mert akk. ezekszerint nem is létezik ilyen fiú aki szeretne?
Mert eddig ő az első akin azt érzem,h többet érez irántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!