Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha még nem járunk, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még nem járunk, akkor miből tudom, h szeret?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, az utóbbi időben egész jól összejöttünk,a közelembe lakik,így sokszor futunk össze,és mindig jókat beszélgetünk. Azt látom,h mindig mélyen(mintha szerelmesen) néz a szemembe. Odafigyel rám,megjegyzi amit mondok neki. Vannak olyan dolgok,amikről saját bevallása szerint én jutok eszébe. És úgy érzem,h fontos vagyok neki,szeret velem viccelődni,olyanokat mond,h elvisz egy lakatlan szigetre egy magánhelikopterrel.:D Aztán meg mondja,h csak ugratott. Néha így szívatgatjuk egymást,de egyikünk se bántóan. Hát szóval érdeklődő,és odafigyelő. Annak ellenére,h általában egy bunkó,és a legtöbb ember hidegen hagyja. Elég titokzatos,előfordul,h hetekig,nem hallok felőle semmit...Kicsit magának való,de velem miint mondtam kedves,helyén van a szíve.

Na szóval miből láthatom,h szeret?

Úgy általánosságba is kíváncsi lennék,h ezt h lehet észrevenni?

2012. jún. 20. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret csak meg akar dugni
2012. jún. 20. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó persze! Minden fiú azért áll szóba velem,mert meg akar dugni.-.-.

Akkor mégis miből lehet tudni,hogy szeret?

Csak úgy általánosságban?

Mert akk. ezekszerint nem is létezik ilyen fiú aki szeretne?

Mert eddig ő az első akin azt érzem,h többet érez irántam.

2012. jún. 20. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Logikátlan kérdés. Nem ismerünk sem téged, sem a srácot. --> Honnan tudjuk? Beszéld meg vele, vagy egy olyan emberrel aki a környezetedben van.
2012. jún. 20. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó,most a sztoritól elvonatkoztatva is lehet válaszolni,h általánosságban,mik ezek a jelek.
2012. jún. 20. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Először ott kéne kezdeni, hogy különbséget teszel a valódi szeretet, és a kamaszkorban fellépő fellángolások között. Ugyanis az ilyen iskolás szerelmeknek az esetek szinte mindegyikében köze sincs, a valódi szeretethez. Max, tetszésről lehet beszélni. Hogy pedig mi a helyzet, és választ kapj a kérdésedre az lenne a legjobb ha megbeszélnéd a sráccal, mert mi csak találgatni tudunk, és nem látunk bele a fejébe. A "jelek" ugyanis hamisnak is minősülhetnek. Én korábban például smároltam már egy pár lány ismerősömmel, mégsem jelentette azt, hogy szeretem, és komolyabb dolgokat akarok tőle.
2012. jún. 20. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha hetekig nem hallasz felőle, az nem olyan jó jel. A tetszés és a szeretet nagyon különbözők. Szeretetet nem lehet csakúgy észrevenni.Meg az nem is alakul ki csak úgy, most nem arról beszélek, hogy valaki szerelmes úgy a másikba, hogy nincsenek még együtt. Az nem szeretet. Azt tudod szeretni, akit ismersz.Hogy tényleg szeret-e azt megtudhatod ha együtt vagytok. Folyamatosan kell építgetni a kapcsolatot. Ha veled van 3 hónap után is , hogy még nem volt komoly testi kapcsolat, akkor már lehet, hogy szeret. 23F
2012. jún. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!