Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasival ket hete jarunk, mikor jon el annak az ideje, hogy azt mondhassa, hogy szeret?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 23:13
1/6 anonim válasza:
Ha még nem mondta, akkor meleg. Szakítsál!
2/6 anonim válasza:
Készítettem egy mérési összeállítást, és az jött ki, hogy 54657336453687s után. De sajnos ebbe még nem írtam bele a korrekciót, és a mérőműszerek nem ideális mivolta miatti véletlen hibákat. Ráadásul gyorsan csináltam, ki tudja a mérőkörből milyen egyéb hibák fakadhatnak még.
3/6 anonim válasza:
Uncsi már az a téma, hogy "mé kell összejönni amíg nem szerelmesek a felek?" ugye?
4/6 anonim válasza:
27 eves vagyok, masfel eve vagyunk együtt gyönyörü kedvesemmel. Együtt elünk, köszös jövöt tervezünk es meg egyszer sem voltam kepes azt mondani neki, hogy: szeretlek.
Pedig nagyon szeretem! Mi baj lehet velem?
5/6 anonim válasza:
Nem idő kérdése. Ha úgy érzi szeret, mondja.
6/6 anonim válasza:
Ez nem időre megy b@zmeg!!!!!
Nincs ideje!!!
Ha szeret akkor szeret, ha nem, nem!
tegnap 23:14 Te is jó nagy f@szságokat írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!