Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok olyan pasival, aki egyáltalán nem érdekel?
Én nem. Miért csókolóztál vele, ha nem érdekel?
Biztos biztatásként vette, hogy kommunikáltál vele.
Ha nem érdekel, nem kellett volna húzni az agyát.
Értem, hogy jólesett neked, biztos nem volt akkor más, aztán így jót tett a lelkednek.
A helyedben megmondanám neki, hogy nem szeretnék találkozni veled, és ne keress többé.
Nem bonyolítanám tovább a dolgot, mert aztán nem tudod levakarni sem, ha lesz más, aki igazán bejön.
A mindenit, de érdekember vagy:D Nekem is volt egy ilyen "rendőröm" annak idején. Hát lekoptattam, mert abszolút nem érdekelt. Ahogy az sem érdekelt, hogy mennyire hasznos lenne jóban lenni vele, bár nem vagyok egy bűnöző alkat.
És nem, nem találkoznék egy olyan pasival, akiről biztosan tudom, hogy nem érdekel.
Ez az amit nem értek a nőkben...jól elvagytok valakivel, kellemes társaság, eljártok vele, meg vadítjátok...aztán amikor már jól az újatok körül van akkor "ja bocs nem jössz be". Amikor pedig ezt veletek csináljuk, akkor totál kiborultok...
Ezzel csak egy kérdésem lenne, háthat egy csaj itt erre tud válaszolni, ha jól elvagy vele, jól esik a törődése, mi kell még ezen felül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!