Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morzsa kérdése:
Találkoznátok olyan pasival, aki egyáltalán nem érdekel?
Figyelt kérdés
Tavaly ezzel a pasival már találkoztam kétszer.Csak csók volt közöttünk semmi más.Napjában többször felhívott,lett is telefonszámlája rendesen,érdekelte,hogy mit csinálok,hová megyek,stb.Nekem is jól esett,hogy valaki ennyire érdeklődik irántam,hogy állandóan az eszébe vagyok.Külsőre nem jön be nekem ez a pasi.Nem is vonzódom hozzá egy kicsit sem.Már egy ideje nem jelentkezett,viszont most újra felhívott,hogy személyesen akar velem találkozni.De én nem akarok tőle semmit,még csókot sem.Biztos vagyok benne,hogy beszélgetésünk közben bepróbálkozna.Amúgy meg jól esik,hogy törődne velem.2012. ápr. 11. 09:21
11/13 A kérdező kommentje:
Hogy mi kell még ezen felül???Tőle semmi,mert nem vonzódom hozzá.
2012. ápr. 11. 12:45
12/13 anonim válasza:
Akkor mi a lóf...t tetted fel a kérdést?
13/13 anonim válasza:
én is jártam már ugyanígy és rettenetesen idegesítő volt főleg h egy 40 éves férfi csinálta ezt (én 20 éves lány vagyok)
folyton hívott telefonon meg hogy találkozzunk, meg hasonlók...és nem volt képes felfogni h ő nekem nem kell, aztán szépen diszkréten elküldtem a fenébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!