Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal 2 hete járunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2 hete járunk és meg mindig nem mondta, h szeret. Talán nekem kéne előszor mondani?

Figyelt kérdés
Vagy az is lehetséges, h nem szeret, és csak azért nem mondja? Mert azt tudom, h én totál belé vagyok esve...
2011. aug. 20. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem csak análba akar vágni
2011. aug. 20. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
2hét után???ez komoly??én 1hónap után mondtam ki barátomnak...könyörgöm,ennyire ne legyetek gyerekek:S
2011. aug. 20. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem mondani kell, hanem érezni.
 4/11 anonim válasza:
kérdező.. hány éves vagy ?:D
 5/11 DrBadru ***** válasza:
Ha komoly és tartós kapcsolatot akarsz, akkor nem erőlteted ezt a dolgot... Jön majd magától! És senkitől nem lehet elvárni, hogy 2 hét alatt rájöjjön, hogy te vagy élete szerelme! Nekem 5 hónap után mondta ki a barátom, hogy szeret, de emögött már tartalom is volt ;) Megérett a dolog, és így van igazán értelme az egésznek :)
2011. aug. 20. 20:40
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi, 3. igazad van!

és hát remélem, h hamarosan hallani fogom

18 :D

2011. aug. 20. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom kb.2 hét után mondta először és én nagyon meglepődtem rajta,mert korainak tartottam,és attól féltem,hogy ezek nem is valós érzelmek.
2011. aug. 20. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:

ma 22:52 vagyok

Ne te mondd ki először.Várj még egy kicsit hadd bontakozzanak ki az érzelmek.Neked és neki is jobb lesz,ha nem csak azért mondja,mert ez az elvárás.

2011. aug. 20. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

20:25 sztem ez egyáltalán nem gyerekes,ha szereti akkor ez van..ha 2 hét,ha 2 hónap,mind1..

Kérdező:lehet h ő is így érez,csak nemtudja biztosra h te is így érzel e,vagy csak simán "nem a nagy szavak embere" :)

2011. aug. 20. 23:27
 10/11 anonim válasza:

Már teljes két hete jártok, és még nem mondta? Hát ez borzasztó!

Légy türelmes, várd ki szépen, míg úgy érzi, hogy akarja mondani. Van akinél idő kell hozzá, hogy valóban biztos legyen benne, de megéri, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy neked, és nem a kényszernek szól...

2011. aug. 21. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!