Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes lettem egy lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy lányba, elakarom hívni hova, hogyan?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztunk először és azonnal beleszerettem úgy ,hogy nem mertem beszélni ,nagyon szégyenlős vagyok elötte.

Nincs barátja ,ma chateltem vele ,de honnan tudjam ,hogy ő hogyérez irántam vagy érdeklem-e őt .chaten kerdézgettem mit hallgat válaszolt is .

15éves fiú vagyok ő is 15.

Kérlek segítsetek!

2012. jún. 20. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve eljönni veled valahova? Mondjuk egy fagyizóba, vagy parkba, nem tudom merre felé laksz. De ilyenkor még túl korai lenne rá kérdezni, még találkozgassatok, nevessetek jókat, és jönni fog az magától. Sok sikert!
2012. jún. 20. 16:56
 2/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod !

Hívtam ,de aztmondta sok dolga van .

gondoltam szóba hozom az alkoholt ...

Chat :

Én:veszek egy üveg vodkát ,nem jössz ki ?

lány: ok,hova?

2012. jún. 20. 17:34
 3/16 anonim válasza:

Szép, egy üveg vodka mellett ismerkedni. 15 évesen.

Nincs is annál romantikusabb... :)

2012. jún. 20. 18:35
 4/16 A kérdező kommentje:
ez a mai fiatalság....
2012. jún. 20. 18:39
 5/16 anonim ***** válasza:
ez nem a mai fiatalság ez a mai szánalom :) mi 15évesen kóláztunk és pedig nem is volt olyan régen csak 5éve :) és ma se iszok sokat csak mikor úgy van kedvem :)
2012. jún. 20. 19:55
 6/16 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy a lany neha iszik ( kamasz lany letere ) gondoltam igy eljonne.en sem iszom .

De mivel tudnam elhivni ?

2012. jún. 20. 20:23
 7/16 anonim ***** válasza:
egy séta fagyizás sütizés vagy ilyenek :) amugy meg ha a piára rögtön ugrott akkor nem gondolod hogy csak kihasznál??:)
2012. jún. 20. 20:30
 8/16 A kérdező kommentje:
De,lehet
2012. jún. 20. 20:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Tuti.
2012. jún. 20. 23:03
 10/16 anonim ***** válasza:
nem lehet, biztos !!
2012. jún. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!