Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy lányba, elakarom hívni hova, hogyan?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztunk először és azonnal beleszerettem úgy ,hogy nem mertem beszélni ,nagyon szégyenlős vagyok elötte.
Nincs barátja ,ma chateltem vele ,de honnan tudjam ,hogy ő hogyérez irántam vagy érdeklem-e őt .chaten kerdézgettem mit hallgat válaszolt is .
15éves fiú vagyok ő is 15.
Kérlek segítsetek!
2012. jún. 20. 16:41
11/16 anonim válasza:
15 éves és vodkázik... beszarok.
Öreg vagyok én már ehhez :D (30/F)
12/16 A kérdező kommentje:
De ,szeretem es leszoktatnam
2012. jún. 22. 11:23
13/16 anonim válasza:
lány vagyok. Mi azt szeretjük, ha a fiú kezdeményező, és bátor, NEM ÍTÉLÜNK EL EZÉRT SEMMIT, ÉS BIZTOS ADNI FOG EGY ESÉLYT. szóval legközelebb amikor találkozol vele (2-esben) hívd el megnézni a (Nemtomholvagyhelyileg) moziban a street dancet, vagy amit ő szeretne, ha igent mond (biztos, ha nincs más programja) akkor ott vegyél neki egy fagyit vagy ilyesmi. FONTOS HOGY BUSSZAL MENYETEK, AMI LASSAN TART, HOGY BESZÉLGETNI TUDJATOK. De nemtudom milyen típusú lány, hívd el sétálni a dunapartra ha ott laksz, vagy egy csöndes helyre (de ne csak futólag) szóval ne 5 percre, vagy pizzázni, vagy mekibe stb. stb. majd írj h ment!
14/16 A kérdező kommentje:
Ok,de soha nem ér rá !
2012. jún. 28. 21:09
15/16 anonim válasza:
most jön a nyár, és ha biztos hogy egy perce sincs, akkor kérdezd meg hova megy, és te alkalmazkodj hozzá
16/16 A kérdező kommentje:
Megprobalok.'koszonom
2012. jún. 29. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!