Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a jele annak ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jele annak ha valaki szerelmes belém v teccem neki?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Mosolyog rá sokat néz téged mindig beszélgetni akar veled a közeledben lenni esetleg kedveskedik udvariaskodik veled.Sokszor keres neten meg telefonon
2012. jún. 20. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Például elnéző a helyesírásoddal szemben :P
2012. jún. 20. 12:05
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Elkezd sátorozni a gatyája :)
2012. jún. 20. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
A fentieken túl megpróbál minél többször, mintegy véletlenül hozzád érni...
2012. jún. 20. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ahány ember annyi reakció...van aki zavarba jön tőled, van aki veled akar lenni folyton, van aki piszkál, hogy foglalkozz vele, van aki eljátssza, hogy nem érdekled. Nem mindig egyértelmű mindig sajnos
2012. jún. 20. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
fingik
2012. júl. 7. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Én olyankor általában kicsit bunkó vagyok, de néha kalapács. Ez sokszor bejön a lányoknak. :D
2012. júl. 7. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokat mosolyog rád, szemedbe néz, keresi a lehetőséget hogy beszélgetni tudjatok, próbál hozzádérni akármilyen ürüggyel pl. van valami a hajadban, sóvárogva néz utánnad...
2012. júl. 7. 11:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Én olyankor általában kicsit bunkó vagyok, de néha kalapács. Ez sokszor bejön a lányoknak. :D
2012. júl. 7. 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Én olyankor általában kicsit kőrfűrész vagyok, de néha betonkeverő. Ez sokszor bejön a lányoknak. :D
2012. júl. 7. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!