Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy hogy komolytalanná és érdektelenné teszi az ismerkedést az, ha ismerkedés végén felkerül a Facebook?
Én nem egy virtuális életet akarok, és kifejezetten nem tartom komoly dolognak a Facebookot. Mégis sokan mondják azt, hogy hát, beszéljünk majd Facebookon, meg felveszlek ismerősnek...
Amikor meg összejöttem egyszer valakivel még 10 perc se telt el, de posztolta üzenőfalra, meg kiírta hogy "kapcsolatban". Lehet röhögni fogtok, de mi ott vesztünk úgy össze örökre, amikor összejöttünk.
Nem az van manapság, hogy akkor megadod a telefonszámod, Vibered van-e esetleg? (mert ugye az is telefonszámfüggő, vagyis komoly dolog)... hanem ez a hülyeség, add má meg a Facebookod! Tegnap volt egy ilyen randim, tökjó volt, de amikor a végén azt mondja hogy hát, megkereslek facebookon, melyik vagy te? Azt hittem ott fejelem le a falat.
Nem tudom felfogni azt, hogy miért nem lehet 1-2-3 héttel később intézni az ilyen "komolytalan" hülyeségeket? Mindig úgy érzem, hogy nem is az a fontos hogy mi kapcsolatba lépünk hanem hogy ezt megossszuk a facebookon ezáltal a kapcsolat amiben élnénk inkább érződik érdekkapcsolatnak.
Értem hogy van Facebook, de nem kéne hogy ilyen fontos legyen, nem kell rögtön kiírni meg nyomot hagyni szépen hagy teljen az idő, 2-3-4 hét aztán utána ha így irná ki akkor látnám hogy nem a Facebook fontos neki hanem a kapcsolat, de így inkább érzem magam virtális pasijának mint valami élő dolognak.
nekem nincs viberem- a telefonomban pedig csak a szüleim és tesom száma vannak meg. és hidd el, ma már a nagy többségnél igy van. szerintem idősebb rokonok, szülők, illetve munkával kapcsolatos - hivatalos számok vannak szinte csak a telefonjainkban.
nem azért, mert én annyira a neten akarok mindenkivel kommunikálni, hanem mert a világ lett ilyen...
azt kéne megérteni, hogy nem a randipartnert kell okolni vagy fb-függéssel "vádolni" (akár okkal akár ok nélkül), hanem elfogadni, hogy a világ ilyen ezért lettünk mi is ilyenek.
természetesen netceleb csajokkal, meg olyanokkal, akik dicsekvőfalnak használják a fb-ot, nem kell összejönni. de azért ezekből nincs olyan sok, szerintem kisebbségben vannak..
nekem is hiányzik, amikor még mobil és net se nagyon volt és szerelmeslelvelet irtunk egymással egy fiunak, amit postán adtunk fel, meg amikor az osztálytársaimmmal még cetliken kommunikáltunk ora közben :) az a világ viszont már megszünt.
De amúgy te is ugyanolyan megszállott vagy a FB-vel, csak a másik oldalról :D :D
Nem értem, miért baj az, hogy elkérte a Facebookodat...millió embernek nincs Viber-ja, és az sms, hívás meg pénzbe kerül. Most ezen mi olyan borzasztó?
jah hogy pénzbe kerül :D
Töltse le a Vibert az ingyen van, ha nem hívjon pénzért, én is felhívom őt pénzért, régen is így ment a dolog. Engem nem vág földhöz az a pár száz forint csak hogy beszélhessünk egyet... kár hogy ez a megrögzült függőség nem csak hogy anyagilag jár jobban, de ugye ha valaki engem felhív - lány létére - vagy valaki rámír Facebookon lány létére, azért messzemenő komolysági különbség van.
Ha valaki felhív, azt a lehető legkomolyabb érdeklődésként veszem, ha valaki rámír, azt önmagában sehogy sem kezelem. (most itt nem a tartalomról beszélek, hanem a cselekedetről).
Nem tudom én egy kvázi idegennek (mert azért 1- 2 randi után még mindig csak a felületes ismerős szinten áll a dolog) nem adnàm és nem is adom meg a számomat. Ahogy írtad az egy sokkal személyesebb dolog mint egy profil egy közösségi oldalon. Ennyiből simán lehetsz egy elmebeteg is aki miatt számot kell majd cserélnem arról nem is beszélve hogy miért kéne hogy minden randipartneremnek meglegyen a számom?
Mindezen felül a fb ingyenes és egyszerű. Ha ettől én komolytalan vagyok valaki szemében az csak annyit jelent hogy idejekorán kiderült hogy nem illünk össze.
Pont ezaz, ha randizok valakivel, és nem akarja megadni a telefonszámát, akkor többet minek keresném? :)
Mondjuk jelentős példa szól afelől is akik nem Facebookoznak meg nem ott képzelik el az életüket, csak így hébe-hóba.
Az én profilom nem publikus, és nem is tud bejelölni csak ismerősöm ismerőse, épp azért, mert nem veszek fel oda semmilyen jöttmentet, csak olyat, akivel beszélgetek is (ezért sincs 200+ ismerősöm).
Felvehetném a munkatársaimat is, de nem tettem csak párat vettem fel, pont az előbbiért. Felvennék egy csajt mert hogy "randizunk" aztán kiderül hogy mégse, aztán töröljem lefele?! Nem átjáróház a Facebookom szerintem amellett hogy nem is komoly dolog.
annyiszor leirtad már, hogy nem komoly a fb, meg hogy igy gáz ugy gáz. mia fittyfenéért nem törlöd magad akkor ?
egyre abszurdabb számomra a gondolkodásmodod erről a témárol.. egyébként illetlenség letörölni egy ismerőst, ha már felveszed, csak mert mégsem lett belőle tartos párkpapcsolat é ezen agyalni is fura. ha meg csak azokat az embereket veszed fel, akikkel hosszu évek ota szoros kapcsolatban vagy, akkor nm kell felvenni egy párhonapos barátnőt és kész. de hogy miért kell ezt megideologizálni ,hogy ha mégse ugy van, akkor letörlöd..
kicsit az jön le a randizási szokásaidrol is, hogy inkább castingolsz. aki nem tűnik jonak felületes benyomások alapján, az mehet a levesbe.. futoszalagon jönnek nálad a randipartnerek, ilyen sok van, hogy megterhelné a fb-od, ha mindet felvennéd ismerősnek vagy mi ? nem értem..
figyusz, az, hogy egy életre összerugod egy csajjal a port amiatt, hogy kiposztolta, hogy kapcsoaltban van, az elég merev, rigolyás személyiségre utal. az még hagyján, hogy neked az elveid miatt nem tetszik, hogy ezt tette, de hogy egy ekkora baromságon hogy lehet életreszoloan összeveszni valakivel, az számomra döbbenetes. nyitottabban, árnyaltabban, toleránsabban kéne gonodlkodni, figyelembe venni és jobban megismerni a másik ember nézőpontját is. hogy akarsz igy mondjuk családot alapitani, ha annyira rugalmatlan vagy, hogy egy ilyen hülyeség miatt is életreszolo patáliát csapsz valakivel ? egy átlag párnak meg átlag embernek ettől százszor összetettebb problémái vannak az életben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!