Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nyaralás alatt nem ír a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nyaralás alatt nem ír a srác, akkor felejtsem el?

Figyelt kérdés

Nem járunk még, csak egyszer találkoztunk, szóval nem is várom el, hogy éjjel-nappal velem üzengessen. De azért egyszer-kétszer írhatna szerintem, hogy mi újság, hogy vannak...

Vagy csak én spilázom ezt túl?

2016. jún. 15. 18:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ha érdekled úgy is keresni fog, ha meg nem, akkor meg nem.

Ne agyalj rajta, lesz, ami lesz. Nem az életed múlik rajta.

2016. jún. 15. 18:51
 2/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha nyaralni ment akkor élvezi a nyaralást. Lehet olyan helyre ment ahol nincs net/ingyen wifi stb. Vagy te is érdeklődhetsz, hogy mi van vele, ne csak a fordítottját várd el, nekünk is jól esik az érdeklődés.
2016. jún. 15. 18:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen rendben van. A nyaralások nálunk is így teltek alakulóban lévő kapcsolat esetén. Az ember nyaraláskor, pihen, szórakozik, kikapcsol és nem mobilozik, mert a fontosabb emberek amúgyis ott vannak vele. Ha meg nem, akkor pedig, azt az időt, pénzt (főleg ha külföldön van), rájuk fogja szánni, nem valakire, akivel egyszer találkozott csak. Ha olyan a történet, akkor úgyis, ha hazaért foglalkozni fog veled. Szerintem ez teljesen normális.
2016. jún. 15. 18:54
 4/23 anonim ***** válasza:
Hogy vannak? Kik? A többi személyiség benned? :) Figyi, neked is megadatik a lehetőség írni, nem értem, miért nem élsz vele.
2016. jún. 15. 18:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Írtam tegnap, de nem látta még.
2016. jún. 15. 19:03
 6/23 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, milyen volt a találkozás? Mármint nagyon egymásra hangolódtatok és mikor volt?

Nem mindegy, hogy csak párnapja vagy már több mint egy hete volt a tali.

Hova ment nyaralni, lehet tényleg nincs nete, de ha nem afrikába vagy valamilyen elhagyatott helyre ment akkor tudna találni.

Nem tudom, én bárhogy is vagyok vagy bármi is a dolgom szoktam írni a másiknak, hogy tudja, hogy nem felejtettem el és nehogy lankadjon az érdeklődése miattam.

2016. jún. 15. 21:00
 7/23 A kérdező kommentje:
Egy hete volt, csók is volt, és egész nap együtt voltunk.
2016. jún. 15. 23:11
 8/23 anonim ***** válasza:
Szóval már hét napja nem add jelet magáról? A találkozásotok után egyből elment nyaralni vagy volt még itthon? Merre ment nyaralni azt tudod? Olyan helyre ahol nincs nete?
2016. jún. 15. 23:32
 9/23 A kérdező kommentje:

Ja nem. Tegnap ment el nyaralni, előtte még Itthon volt egy hétig, de nem taliztunk, csak neten beszéltünk.

Van nete, volt is fent.

2016. jún. 15. 23:34
 10/23 anonim ***** válasza:
Szóval akkor még is csak beszéltettek azóta, nem?
2016. jún. 15. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!