Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyaralás alatt nem ír a srác, akkor felejtsem el?
Nem járunk még, csak egyszer találkoztunk, szóval nem is várom el, hogy éjjel-nappal velem üzengessen. De azért egyszer-kétszer írhatna szerintem, hogy mi újság, hogy vannak...
Vagy csak én spilázom ezt túl?
Hány évesek vagytok?
Amúgy látod, hogy fent van a például facebookon de annak ellenére nem ír ?
Lehet, hogy hiába voltatok együtt a randin egész nap, a fiúnál az csak egy hirtelen fellángolás volt. De azért nem mindegy, hogy 15 évesek vagy 25 évesek vagytok.
De te nem egy sport esemény vagy ahol lelkesedni kell.
Minimális figyelmet nem nehéz ( lelkesedés nélkül is ) a másik felé mutatni.
És mit gondolsz a fiú több randit képzelt el vagy leakart feküdni veled és mivel az nem sikerült ezért már nem annyira érdekled?
Jó kérdés, hogy mit akarhat
nekem is volt már csók az első randin és meg sem lett semmi, mert csak hirtelen fellángolás volt.
Ha nem keres akkor meg úgyis lesz majd más valaki ki több figyelmet fordít feléd, nem?
Figyu, írj rá facebookon, vagy dobj neki egy sms-t aztán ha érdekled akkor ír úgyis, de ne tervezz előre mert abból lesz a pofára esés.
Szóval nem is írt, de tudod volna.
Nem túl kellemes az ilyen helyzet, te neked kell tudni, hogy vársz rá, hogy hátha lesz valami vagy keresel magadnak mást.
Ha neten találtad őt is, lesz ott majd más valaki is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!