Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménykedjek vagy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménykedjek vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

A héten elmentünk nyaralni a családommal a Balatonra, és az egyik boltban volt egy eladó srác akinek, elvileg bejöttem - amíg a boltban voltunk mindig nézett, mosolygott, a pénzt is finoman a kezembe adta ( ezt csak azértírom, mert a többi embernek a pultra rakta). Aztán ma sajnos már nem tudtam visszamenni se, semmi, pláne, hogy már el is jöttünk onnan. Mennyi az esélye annak, hogy jövőre is ott fog dolgozni, vagy hogy megtalálhatom?

Az a vicc, hogy azóta nem bírom kiverni a fejemből, és ez így elég rossz. Kérlek kíméljetek meg a trollkodástól, beszólásoktól és csak az írjon, akinek van egy normális kulturált véleménye. :D Előre is köszönöm őket:)

( Bocsánat az elírásokért, csak telefonról elég nehéz volt így is megírni.:D )

2015. aug. 16. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatjuk, hogy jövőre is ott-e fog dolgozni. Nem említetted, hogy ismerkedtetek volna szóval lehet, hogyha még jobban megismernéd akkor a személyisége nem is jönne be. Én a helyedben elfelejteném, mivel ez csak egy fellángolás. ( És 1 év alatt meg még sok minden történhet, barátod is lehet addigra. :D )
2015. aug. 16. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, igazad lehet, így belegondolva nem tudom mit hittem, de akkor azt hiszem hagyom is.:DD Köszönöm szépen!:)
2015. aug. 16. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :)
2015. aug. 16. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mennyi az esélye annak, hogy jövő évig inkább nem is próbálsz ismerkedni, így minden lehetőséget megtagadva magadtól csak azért, hogy újra átéld ezt az egészet?:D
2015. aug. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!