Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan felejtsem el? Meg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? Meg csak ossze sem illünk.

Figyelt kérdés
Tavaly megismertem egy srácot, aki tudja, hogy nem közömbös nekem, es tudom, hogy én sem neki. Nemrég szakitott a baratnijevel, es elkezdett jeleket adni felem, vagy csak én veszem annak, mar nem tudom, de kiborít. Allandoan azt nezem fent van-e, irni nem ir. Miert csinalja ezt? El akarom felejteni, ossze sem illünk. Egyik pillanatban rossz, ugy megolelnem, masikban haragszom ra, amiert nem mer kockáztat es lepni, én mar egyszer megtettem, o nem. Mit tehetnék? 23 N

2016. jún. 14. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Miféle jeleket? Füstjeleket? Nézd, szerintem nagyon béna lehet a srác, vagy csak nem tudja még elengedni amazt, és ezért nem lép egyértelműen. Kell ez neked?
2016. jún. 14. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet csak te veszed jelnek, és esetleg még sem érdekled.
2016. jún. 14. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha tényleg el akarod felejteni, akkor töröld szépen a facebookon, meg mindenhol ahol kijelzi, hogy ott van, és ne nézegesd a profilját. Ha meg tudod tenni, akkor kerüld el a mindennapokban is. Foglald el magad, kezdj bele valamibe amit már régen szerettél volna kipróbálni, lehetőleg minél kevesebbet lógj a neten.

Ha sikerül teljesen eltűntetni a szemed elől, kb. 3 hónap elég, hogy lecsengjen a dolog, és már nem fog érdekelni.

2016. jún. 15. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!