Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet ennek a pszichológiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek a pszichológiai magyarázata ismerkedést illetően?

Figyelt kérdés

Érdeklődsz a másik felől, mesél sokat, nagy beleéléssel. Aztán minimum ugyanazt vagy mást, de alig vagy nem kérdez vissza.

Azon kívül, hogy nem érdekled, írjatok mást, mert ha ez így lenne, nem menne gördülékenyen a kommunikáció. Azt érzi az ember, ha egy nőt nem érdekli.

2019. márc. 26. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Én is ilyen voltam. Olyan emberekre jellemző ez, akiknek nagy a képzelőerejük és sok mindent tapasztaltak, de azért kérdezhetnének több mindent is. Két-három alkalommal szoktam nekik szólni arról, hogy jó lenne rólam is kérdezni vagy visszakérdezni, s ha többször előfordul, akkor nem fogok velük foglalkozni.
2019. márc. 26. 21:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagy a képzeloerejuk es sok mindent tapasztaltak? Tehát mindig valami eszükbe jut, valamire asszociálnak?
2019. márc. 26. 21:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Bizonyítani szeretne
2019. márc. 26. 21:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Mit bizonyítana?
2019. márc. 26. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Én is ilyen vagyok. Sokan érdektelennek vélnek emiatt, de nem az van mögötte, hanem az, hogy nem merek kérdezni, mert félek, hogy a kérdésemmel úm. "kihúznám a gyufát".
2019. márc. 26. 21:50
 6/16 anonim ***** válasza:
38%
ez Szerintem nem ritka dolog semmi extra nincs benne. Sokan vannak úgy hogy mesélni, beszélgetni szeretnek de kérdezni nem tudnak vagy nem akarnak tolakodnil
2019. márc. 26. 21:59
 7/16 Diavolino44 ***** válasza:
68%

Egyetértek az itteniekkel, nem feltétlen jelenti, hogy nem erdekled, mert vannak ilyen típusok. (Bár, az egyik alap dolog, ha valaki ismerkedik, az legyen tisztában, hogyan is zajlik egy normális kommunikáció.)

Viszont ezért érdemes minél előbb személyes találkozót összehozni. Mert ott már jobban kiderül a dolog.

2019. márc. 26. 22:08
 8/16 A kérdező kommentje:
5: Jézusom. Ilyenről sem hallottam még. Atyaisten...
2019. márc. 26. 22:10
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Velem akkor volt ez így, mikor nagyon erős szociális fóbiám volt. Ha adtál volna nekem egy papírt meg egy tollat, hogy írjak egy tökéletes interakciót két ember közt, simán ment volna. De mikor odakerültem, annyira izgultam, hogy minden kiment a fejemből.

Velem alapból az van, hogy ha izgulok, nagyon sokat beszélek és sok mindenről. Ezért paradox módon nem tűnik úgy, mintha izgulnék. Régen ha beszélgettem valakivel, akit nem ismertem jól, akkor folyamat monitoroztam magam. Külön kellett figyelnem a szemkontaktusra, a mimikámra, a gesztusaimra, és igen, a visszakérdezésre is. Ez volt a legnehezebb, a többi nagyon lemerített. Folyamat az volt a fejemben, hogy hülyén nézek-e ki; nem fura-e, hogy egyik szeméből a másikba nézek, vagy választanom kell egy szemet, és azt néznem; mikor pihenhetek szemkontaktus ügyben, és nézhetek végre másra; nem béna-e, hogy csak állok, mihez kezdjek a kezeimmel, stb.

Mostanában azt vettem észre valamit, ha kapok valakitől valamit, akár egy szelet csokit, annyira dicsérem a másikat, hogy elfelejtem megköszönni.

2019. márc. 26. 22:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Minek tegyen bele energiát ha ott áll még sorban 10férfi, akik csak úgy fossák a szót és az sem érdekli őket ha a nő nem kérdez?!

Nagyon gyakori ez a fajta hozzá állás nők részéről egyébként...

2019. márc. 27. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!