Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi társaim ti nem unjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim ti nem unjátok már az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Minap hosszú idő után felmentem egy oldalra és elkezdtem beszélgetni pár nővel, de valahogy nagyon unalmas volt hogy újra jó pofizni, meg reklámozni magadat, aztán ugyanazok a kérdések stb.
2019. márc. 13. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
De, sokszor. Ilyenkor tartok szünetet.
2019. márc. 13. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Végtelenül unalmas volt, a végefelé már csak trolkodni jartam fel. Szerencsére a való életben elkezdtem sikereket elérni.
2019. márc. 13. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó unalmas, de ha abbahagyod, végképp nem lesz semmi
2019. márc. 13. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Milyen ismerkedést szeretnél?

Szerinted nőknek az nem unalmas h " Kanos vagyok dgunk?"

Vagy h millió farokképet küldtök rájuk...???

2019. márc. 13. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

De. Általában ugyanazok a sablonszövegek, sablonlányok, sablonegók. Már inkább csak lazára hajtok.

#4: Ja, mert nőként csak ebből áll a dolog... Mármint, ha az ember lánya mellőzi a más stílusú pasikat, mert nem tarja őket elég jónak külsőre. Egy napig próbálnál nőkkel ismerkedni...

2019. márc. 14. 00:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem. :) Már 5 éve nem is próbálkozom vele.
2019. márc. 14. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azt utálom, amikor a nők felteszik azt a kérdést, hogy "milyen kapcsolatot keresel?" - Nagyon elegem van már ebből.

Mert a pasik többsége a szexet keresi. De ha a nők nem ilyet keresnek, akkor miért nem törlik magukat?

2019. máj. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!