Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy a magasságod nehezítette az ismerkedést?
Én jól nézek ki, magas is vagyok, és spriccelős orgazmust is tudok okozni.
(nem kérek privátot)
7.
Én is ezt látom. Két legjobb barátom, akik a legsikeresebbek a nőknél, egyikük 182, a másikuk 184 cm. Hatan vagyunk egy régi (középiskolai) baráti, haveri társaságban és így nézünk ki magasságra: 167 cm, 171 cm, 182 cm, 184 cm, 197 cm, 202 cm.
Érdekes módon messze az átlagosan magas magasságú srácok a legsikeresebbek is a nőknél közöttünk, de úgy nagyságrendekkel a többiekhez képest. Én 197 cm vagyok, de sokszor szívesen lennék 10 centivel alacsonyabb és nem csak akkor, amikor beverem a fejem mindenhová, hanem csajokkal való ismerkedéskor is.
25/F
Érdekes válaszok jöttek, nem erre számítottam.
Azért írtam ki a kérdést, mert nekem pszichésen sokáig problémát jelentett a magasságom nőként, ugyanis 2 cm-vel vagyok az átlag férfimagasság fölött, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a férfiak 80%-a kisebb nálam. Az egész pszichés dolog abból fakadt, mint arra mostanában rájöttem, hogy abban nőttem fel, hogy a magas nőknek az ismerkedés szinte a lehetetlennel határos, mert a "jóindulatú" szüleim folyamatosan szajkózták nekem tizenéveken keresztül.
Aztán jött az életmódváltás, és most már kigyógyultam ebből a komplexusból. :D Rájöttem, hogy az a lényeg, hogy az ember az ideális testsúlyán legyen, és kihozza önmagából a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!