Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy a magasságod nehezítette az ismerkedést?
#4 nem is fogsz kapni.
amúgy igen. nőnek elég magas vagyok (169 cm) és a férfiak többsége akihez közöm volt/lehetett volna nála esélyem, mint ilyen kis törpe 170 centis. szóval az az alig magasabb nálam. bár én is kis aranyos lehetnék. minden vágyam egy jó magas pasi. engem aztán sose érdekelt hogy 190+ e. a legnagyobb szerelmem volt jó magas, vele volt a legjobb minden. persze ha valaki magas és vékony az nem vonzó. ki akarna slendermannal járni? de ha normális az alkata vagy még izmos is, akkor huh..
Én 175 cm vagyok és nő. Elég nehéz az ismerkedés, mert tényleg nagyon sok alacsony pasi van. Egyszer próbáltam alacsonyabbal ismerkedni, de zavart, hogy le kell rá nézni.
Nekem mimdig a magas pasik tetszettek. A nagy szeremem is 2 m körüli, most is egy 195 centis férfi tetszik. Imádom, hogy a válláig érek, és olyan picinek érzem magam amikor átölel :)))
Az a vicc, kérdező, hogy 197 cm vagyok, de a magas (180 cm feletti) lányoknak még talán kevésbé tetszem, mint az alacsonyaknak, pedig nekem egy nőn nagyon tetszik a magasság.
Azért vicces, amikor 169 vagy 175 cm-es lányok írják azt, hogy ők magasak :D Amúgy a nagyvárosokban több a magas ember, én is találkoztam már kistelepülésekről származó emberekkel, akik a nem is nagy magasságukról azt gondolták, hogy ők milyen magasak, mert a kisvárosban vagy faluban ahonnan származnak, ott tényleg magasnak számítanak, de amikor a nagyvárosok tele vannak 180 cm feletti nőkkel, 190 cm feletti férfiakkal, akkor azért látszik mi az ami tényleg magas. (És ezt nem úgy írom, hogy ez egy verseny, vagy baj van azzal, aki nem magas.)
173 cm magas pasi vagyok, sok nőtől megkaptam már, hogy "törpe" vagyok, mint ahogy az egyik válaszadó mondta.
A mostani barátnőm 176 cm. Az elmúlt 5 évben őt nem zavarta, szerintem a továbbiakban sem fogja.
Szerencsére nem minden nő csak a kinézet alapján ítél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!