Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már, hogy a magasságod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy a magasságod nehezítette az ismerkedést?

Figyelt kérdés
A női átlagmagasság Magyarországon 164 cm, a férfi 176 cm. [link]

2018. dec. 21. 21:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%

#4 nem is fogsz kapni.

amúgy igen. nőnek elég magas vagyok (169 cm) és a férfiak többsége akihez közöm volt/lehetett volna nála esélyem, mint ilyen kis törpe 170 centis. szóval az az alig magasabb nálam. bár én is kis aranyos lehetnék. minden vágyam egy jó magas pasi. engem aztán sose érdekelt hogy 190+ e. a legnagyobb szerelmem volt jó magas, vele volt a legjobb minden. persze ha valaki magas és vékony az nem vonzó. ki akarna slendermannal járni? de ha normális az alkata vagy még izmos is, akkor huh..

2018. dec. 22. 00:38
 12/23 anonim ***** válasza:
25%
Kedves utolso 169 centivel nem vagy meg olyan magas, atlagos magassag , nagyon sok lanyt latok aki ilyen 163-175 kozt mozog! Ebbol van a legtobb szerintem,aztan van a nagyon alacsony az 160 alatt de ritka,illetve a magas lanyok akik megint ritkabbak de azert van beloluk is 175tol felfele! :)
2018. dec. 22. 01:34
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

Én 175 cm vagyok és nő. Elég nehéz az ismerkedés, mert tényleg nagyon sok alacsony pasi van. Egyszer próbáltam alacsonyabbal ismerkedni, de zavart, hogy le kell rá nézni.

Nekem mimdig a magas pasik tetszettek. A nagy szeremem is 2 m körüli, most is egy 195 centis férfi tetszik. Imádom, hogy a válláig érek, és olyan picinek érzem magam amikor átölel :)))

2018. dec. 22. 05:17
 14/23 anonim ***** válasza:
En nem ertem ,tobb haverom is van aki 190 felett van ,180 koruli is van par ,egyik munkatarsam is kozel 190 ,az utcan is latok eleg sok magas embert,lanyokbol is akad azert magas egypar! :D
2018. dec. 22. 07:59
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem nehezíti, hanem lehetetlenné teszi. A 170 centimmel egy nő sem tekint rám férfiként.
2018. dec. 22. 08:11
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Én 180 cm vagyok. De azt láttom a mai fiatalok (fiúk és lányok is) magasabbak arányban mint mikor én voltam 20 éves ! Tíz emberből 6 tuti magasabb most nálam . Néha kicsit zavar dolog.
2018. dec. 22. 08:27
 17/23 anonim ***** válasza:
16%

Az a vicc, kérdező, hogy 197 cm vagyok, de a magas (180 cm feletti) lányoknak még talán kevésbé tetszem, mint az alacsonyaknak, pedig nekem egy nőn nagyon tetszik a magasság.

Azért vicces, amikor 169 vagy 175 cm-es lányok írják azt, hogy ők magasak :D Amúgy a nagyvárosokban több a magas ember, én is találkoztam már kistelepülésekről származó emberekkel, akik a nem is nagy magasságukról azt gondolták, hogy ők milyen magasak, mert a kisvárosban vagy faluban ahonnan származnak, ott tényleg magasnak számítanak, de amikor a nagyvárosok tele vannak 180 cm feletti nőkkel, 190 cm feletti férfiakkal, akkor azért látszik mi az ami tényleg magas. (És ezt nem úgy írom, hogy ez egy verseny, vagy baj van azzal, aki nem magas.)

2018. dec. 22. 08:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Én még tőled is magasabb vagyok 2 cm-rel.:D Ha lehetne kívánni 10 cm-rel szívesen lennék alacsonyabb.
2018. dec. 22. 09:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsonyabb férfiaknak értelemszerűen sokkal nehezebb, de azért ők találnak párt.
2018. dec. 22. 09:51
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

173 cm magas pasi vagyok, sok nőtől megkaptam már, hogy "törpe" vagyok, mint ahogy az egyik válaszadó mondta.

A mostani barátnőm 176 cm. Az elmúlt 5 évben őt nem zavarta, szerintem a továbbiakban sem fogja.

Szerencsére nem minden nő csak a kinézet alapján ítél.

2018. dec. 22. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!