Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha huszonhárom évesen csak és kizárólag elutasításokat kaptam, akkor érdemesebb hanyagolnom az ismerkedést a fenébe és csak olyan dolgokkal foglalkozni az életben amit szeretek csinálni?
47%
Nem,neki olyan sosem lesz, hogy szopás.
A 2. válaszoló full fogyi. De aki még 18 éves kora előtt elveszti és a fél-1 év kihagyás nála már óriási szexhiánynak, kihagyásnak számít, az sosem fogja érteni. Nem egy pár elutasításról lehet szó.
A legtöbb ember kb 14 éves korától vágyik a szerelemre, intimitásra, szexre. Ha a kérdező 23 éves, az azt jelenti hogy már lassan 10 éve él anélkül, hogy ezeket megkapná. Ebbe tényleg bele lehet őrülni. Én is 21 éves koromig szűz voltam, de 25 éves korom előtt is szinte teljesen átnéztek rajtam a nők, szóval tudom miről beszélsz kérdező. Amiket írtál problémákat magadról, nem tudod megjavítani? (De, a legtöbbet igen, csak költői kérdés volt.)
Jaja, érdemesebb másba fektetni az energiáidat, pl javítani az életeden más dolgokban, mert azok nagyon kellenek
Mindenképpen érdemesebb, Kérdező. Azzal, hogy begyűjtesz rengeteg elutasítást, pofáraesést, nem leszel előrébb. Senki se lehet mindenben kiváló, neked nem mennek a párkapcsolatok. Nagy ügy! Szerencsére van még millió meg egy dolog, ami élvezetesebb és hasznosabb, mint a párkapcsolat.
Szóval, ha jó tanácsot megfogadsz, kerüld el a nőket, feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, és inkább olyasmire fordítsd az idődet, amit te magad is nagyon szeretsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!