Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet jól feldolgozni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet jól feldolgozni az elutasításokat?

Figyelt kérdés

Nem szoktam gyakran próbálkozni a nőknél, de akkor általában komolyabban veszem. Az esetek többségében egyébként pozitív visszajelzést kapok, elmondható, hogy arányaiban elég sok nőnek tetszem. Viszont így is nyilvánvalóan belefutok egy-egy elutasításba, és nem tudok feldolgozni ezeket, teljesen letörik az önbizalmam és kérdésessé válik minden. Elgondolkodom, hogy mit csinálok rosszul, és hogy ennyire nem érek semmit, ha ennyire nulla szüksége van a társaságomra egyeseknek, hogy még esélyt sem ad. És ez nem szórakozóhelyeken történik meg, hanem napközben, rendesen.

És nekem még nem is kéne feltétlenül panaszkodnom, mert engem sokan kedvelnek. Elgondolkodtam, hogy mások, akiket esetleg kevesebb nő kedvel, azok több elutasítást kapnak (főleg, ha többet próbálkoznak), ők ezt hogyan tudják feldolgozni, ha még nekem is nehéz.

2017. okt. 14. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Ne vedd már ennyire komolyan öcsike! Nem kell élet-halál helyzetet a semmiből, nem múlik rajta ezen semmi. Poénnak fogd fel, mert igazából nincs tétje.
2017. okt. 14. 13:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha egy idegenhez odamegyek, én sem gondolom annyira komolyan, de amikor már többször találkoztunk és beszéltünk, és ezek után is semmibe vesz, az már nagy gond.

Abból, amennyit én próbálkoztam nőknél, kb 50%-50%-ban oszlik meg a siker és az elutasítások aránya, és ez, ahogy általában látom mások helyzetét, még elég jónak számít.

Azok hogy tudják ezt feldolgozni, akiknek 10 próbálkozásból 1 csaj jön be, 9 lekoptatja? Szerintem nagyon sokaknak sérül a lelke.

2017. okt. 14. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Rossz a felfogás, nem a 9 elutasításra kell gondolni, hanem az 1 sikerre. Sosem azt kell nézni, hogy most elutasított, hanem jön majd a következő próbálkozás és ott sikerülhet.
2017. okt. 14. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:

El kell fogadnod, hogy a párkeresés ezzel jár. Nem tetszhet mindenki mindenkinek.

Egyébként, ha elsőre nem utasít el valaki, később is kiderülhet az, hogy nem illik össze a személyiségetek.

Ezeket mind kudarcként éli meg az ember, de ha sokat próbálkozik megtalálhatja a hozzáillő személyt.

2017. okt. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!