Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez hasonlóan? Mit kellene ilyenkor tenni, illetve hogyan lehet ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem megtaláltam a nagy Ő-t, viszont ez nem kölcsönös. Évek óta ismerjük egymást, nincs köztünk semmi, ő nem érez irántam semmit. Viszonzatlan szerelem, mondhatni. Én viszont nem tudok gondolni sem más nőre, akkor sem, ha hónapokig nem találkozunk. Egyszerűen másban nem találom meg azt ami megfogott benne. Elfelejteni nem tudom már évek óta sem, viszont így csak megy felettem az idő. Mit kellene tennem, illetve ti mit tennétek? Egyik oldalon egy szex és mindenféle intimitás nélküli élet áll, a mérleg másik serpenyője pedig hogy esetleg gabalyodjak kalandokba olyanokkal akikben nincs semmi "extra" számomra? Nehéz ezt leírni de értitek.... Magányos, rideg lét, vagy érzelmek nélküli kalandok? Mit választanátok, illetve ti éreztetek már hasonlót?2016. dec. 26. 12:10
1/2 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de az nem a nagy Ő, aki nem viszonozza, az a plátói szerelem.
Épp ezért igenis ismerkedj másokkal, hogy legyen tapasztalatod, meg hogy rájöjj, hogy nem csak ő van.
Amíg csak vele foglalkozol, nem is várhatod el, hogy más is felkeltse az érdeklődésedet, érzéseidet.
Ignorálnod kell, ez az egyetlen megoldás, ha nem akarsz szenvedni.
Azt meg verd ki a fejedből, hogy "érzelmek nélküli kalandok" és hasonlók! Mindig van más.
2/2 anonim válasza:
Megértelek, mert pont ugyanebben a helyzetben vagyok. Nagyon nehéz ez így. Viszont muszáj túllépni rajta és bízni benne, hogy találsz valaki mást, akibe beleszeretsz. Olyanokkal viszont tényleg nem érdemes összejönni, akik iránt nem érzel semmit. Türelemmel kell várni, hogy hátha lesz egyszer egy lány, aki elfeledteti az előzőt és kölcsönösen szeretni fogjátok egymást, én legalábbis ebben bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!