Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, nincs erőm, energiám párt keresni, vagy egyáltalán ismerkedni. Más is érez hasonlóan?
Reméljük ez csak átmeneti időszak az életedben. 30 évesen szüksége van az embernek társra.
Ha nem is kezdesz veszett keresésbe de ne zárkózz el a világ elől, hátha Téged talál meg az igazi!
pedig az a jó része, mikor megismered a másikat, főleg, ha érdekes az a másik személy, új dolgokat tanulsz tőle más területről, én inkább ezt élvezem
ha nem vagyok annyira érdekes neki, hogy maradjon a kapcsolat, akkor meg jobb esetben egy jó emlék marad és kész.
nem kell itt annyira akarni, nagy akarásnak sose lesz jó a vége, lazítani kell, és leszrni, ha nem jön össze semmi, minél több emberrel kommunikálni, mert akkor nagyobb az esélyed, mintha bebújsz a szobába
Hasonlóképpen vagyok én is. Amikor munkanélküli voltam, időm lett volna, pénzem nem, hogy csajozzak.
Most hogy dolgozok, most pénzem van, időm nincs rá.
Hétvégén örülök, ha pihenni tudok (+ itthoni teendők), nemhogy még menjek valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!