Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez hasonlóan? Mit lehet ezzel tenni?
Figyelt kérdés
Félek megnyílni jobban a kiválasztott nő előtt, mert félek, hogy amit elmondok, pontosan ugyanaz fog történni. Például ha elmesélem, hogy számomra az lenne a világon a legborzalmasabb, ha sms-ben szakítanak velem, akkor rittig, hogy sms-ben fog majd szakítani. Vagy ha az előző kapcsolataimról kérdeznek és elmondom, hogy mit tett velem valaki akkor pontosan ugyanazt fogja ő is művelni velem. Mintha direkt csinálnák, volt már rá példa amikor így történt. Emiatt nem merek az életemről mesélni, nehogy megint megismétlődjenek dolgok. :/2016. nov. 1. 14:48
1/3 anonim válasza:
Azt kell mondani, hogy a legutobbi kapcsolatod is azert ment tönkre,mert nagyon aktiv vagy sexuálisan és volt rá pelda, hogy a nő elájult a sorozatos orgazmusok közepette. ...na most hátha bevonzod és a kovetlezo ezert szakit...
2/3 anonim válasza:
Ha nem győződ le ezt a félelmed, akkor soha nem fogsz tudni ismerkedni. Nem kell azonnal a félelmeidről beszélni akárkinek, beszélj róla akkor, amikor már valamilyen szinten megbízol az illetőben. De ha 1 év után sem lennél képes ilyenekről beszélni, akkor senki nem tud megismerni.
Az én barátom sem beszélt soha az előző kapcsolatairól, mert nem szeret és ezt tisztességben tartom, 1 éve vagyunk együtt. Én személy szerint bizonyos értelemben kíváncsi lennék rá, de ha nem akar, nem erőltetem. Úgyhogy ez még nem is akkora probléma. De az életedről azért kéne mesélned.
19/L
3/3 A kérdező kommentje:
2es: Én ennek ellenkezője vagyok. Nagyon szívesen mesélnék mindent, és ugyanígy a nő élete is érdekel engem, szeretem ha mesélnek és szeretek mesélni. Csak úgy érzem éltek már vissza ezzel, és félek, hogy újra megtörténik.
2016. nov. 1. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!