Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már valaki hasonlóan?...

Járt már valaki hasonlóan? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Tegnap volt UH-n, szívhang még nincs, (kb 5 hetes terhesség)viszont van egy 70 mm x 65 mm sárgatest ciszta a jobb oldali petefészekben. A doki azt mondta, hogy kíméljem magam, és tartózkodjunk a házasélettől... Az lenne a kérdésem, hogy vajon csak a behatolás ami tiltott, vagy a petting azért megengedett? Köszi a válaszokat!
2013. szept. 14. 15:50
 1/6 Anita8401 ***** válasza:

A szex összes formája tilos ilyenkor főleg az orgazmus.Legalábbis neked.A baba miatt most szerintem ezt be tudjátok tartani :) .

Mikorra hívott vissza a doki?

2013. szept. 14. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen cisztám. és nem volt semmi tiltott dolog. nekem azt mondták, hogy a terhesség mellékhatása. és a következő uh-ra fel is szívódott
2013. szept. 14. 15:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. 3 hét múlva kell visszamennem. Addig... valahogy kibírjuk majd. :)

Nekem is azt mondta a doki, hogy fel fog szívódni.

2013. szept. 14. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Baratnomnek is volt ilyen, nem lett gond, felszovodott, de neki is tilos volt addig... Probald betartani! Nekem verzes miatt volt szextilalom, tudom milyen szar. Meg az is amikor ejjek arra ebred az ember, h akaratlanul is orgazmusa lett almaban -es akkor jon a lelkifurdalas... Azert probalj kitartani!
2013. szept. 14. 16:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Na, igen... az álombeli orgazmust én is megtapasztaltam tegnap, éjjel arra ébredtem. Ugyanolyan méhösszehúzódásokat produkált, mint egy rendes orgazmus szeretkezéskor. Akkor ez nem árt?
2013. szept. 14. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
De, akar arthat is. De mivel kikuszobolni nem tudjuk, jobb nem lelkifurdalast csinalni belole. De azert direkt jobb nem csinalni...
2013. szept. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!