Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem birom feldolgozni?
állj bosszút!!!
szemet szemért, fogat fogért.
írd ki facebook oldaladra, ki mit tett veled, a nyilvánosságnál nincs nagyobb megszégyenítő erő.
írd meg az illetőnek mailben, aki kiszúrt veled, mit érzel, mit gondolsz.
mondd az illető ismerőseinek, milyen valójában.
és felejtsd azt el, amit mások mondanak, h. a harag nem jó tanácsadó, és kerekedj felül a dolgon.
szerintem meg nem szabad másoknak ártani alapjáraton, DE ha mások bántanak akkor minden alapod megvan, h. revánsot vegyél.
légy kreatív, és védd meg magad!!!
Én is terveztem,hogy bosszút állok,de nincs ötletem hogy?
Meg akartam írni neki,hogy.mit gondolok,de nem lenne semmi értelme,leszarná..
Jaj, ez a bosszú dolog olyan kicsinyes és gyerekes dolog. Miért akarsz ugyanarra a szintre lesüllyedni? Te se leszel jobb, mint ő!
Dolgozd fel, ennyi. Vagy emészd magad egész hátralevő életedben. A te életed, nem az enyém.
Foglalkozz önismerettel.
Letörli,nagy dolog,meg csak én égek be miatta.
a te saját fb-re posztold az esetet.
lásd: Eszenyi Enikő kibszott vkivel, aki ezt megírta az fb oldalára.
képmutatók gyülekezete, akik kicsinyesnek és gyerekesnek tartják a bosszút.
ahogy mondtam is: alapjáraton nem bántani senkit, de ha téged megbántanak, akkor legyél már tökösebb, és szedd össze magad, és ne hagyd magad.
ez, hogy aktívan fellépsz, és próbálsz tenni vmit, ezerszer jobb, mint pörögni rajta, emészteni magad, aztán x év múlva rákot kapni.
Mivel vertek at?
En egyszer elatkoztam valakit. Igazabol lett is kovetkezmenye..ha erdekel irj privatot.
Tanuld meg feldolgozni. Nincs okod semmiféle negatívra. Gondolkozz csupán.
Kérd segítségem megkapod.
"Átvertek,és nem bírom feldolgozni."
Nem feldolgozni kell, meg kattogni rajta, hanem hagyni a fenébe.
Majd feldolgozódik magától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!