Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz az, ha eddig csak elutasításokat kaptam a nőktől? 26/f
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 22:48
2/11 anonim válasza:
miért én mit kaptam? úgyan azt amit te 23 ffi
4/11 anonim válasza:
Ez olyan mint az állásinterjú, 100 helyre elküldöd, 5 helyről behívnak, 1-re felvesznek. 100 nőnél bepróbálkozol, 5 lesz az esélyesek közt, 1-el összejössz a végén. Nem lehet minden sikert learatni elsőre.
5/11 anonim válasza:
3 a kedves ""magyar"nők" nőljenek fel mert mind hisztis felszínes kislány
6/11 A kérdező kommentje:
na ezért tettem ki a kérdést, mert tudtam, hogy 1-2 hozzászóláson nevetni fogok. :D
2015. nov. 30. 23:00
8/11 anonim válasza:
ebbe mi a vicc? a humorérzékedet legközelebb előszedhetnéd mielőtt kiírod a kérdést.
9/11 anonim válasza:
Ha 26 évesen még mindig ott tartasz, hogy csak elutasításokat kapsz, akkor ideje lenne rájönnöd, hogy rossz helyen próbálkozol, nem a saját ligádban jászol. Valószínűleg túl magasra törsz, és nem a saját szinteden mozogsz...Lehet, hogy fáj az igazság, de ami tény, az tény: olyan párt akarj, akinek te is tudsz annyit adni, amennyit te elvársz.
10/11 anonim válasza:
Próbálkozhatsz valamilyen kiselejtezett anyukánál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!