Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiak! Mesélnétek durva elutasításokat, amiket kaptatok a nőktől?
Nem kárörvendeni akarok, én is elég csúnya srác vagyok, csak jó lenne olvasni pár tapasztalatot sorstársaktól hogy érezzem hogy nem vagyok egyedül ezekkel...
F/26
Elég ocsmány vagyok, de nekem ilyesmi csak akkor volt, ha otrombán nyomultam valakire. Azért tudom, mi az én szintem, és mikor kell lekopni már, és akihez kedvesen közeledtem, vagy nem rohantam le minden szexuális vagy konkrét szarsággal, az szépen mondott nemet. Nem sok nő néz rám, nem sokan beszélnek velem maguktól, de nem úgy fogom fel, hogy "hűha, most ő nem vesz emberszámba". Ha konkrét dologgal keresem, mindenki készséges a munkahelyemen is (ha az jogos kérés/kérdés), és senki sem flegmáskodik vagy szemétkedik velem. Az meg, hogy egy férfi random beszélget egy nővel, a mai világban olyasmi (egy spontán helyzetben), ami eléggé félreérthető (pontosabban félreérthetetlen), és érthető, hogy ha nem tetszem neki, inkább tartja a távot, és bizalmatlankodik, vagy le akar rázni. Meg szerintem látszik a másik szemén is, ha ragyog a vágytól, hogy legyen valami. Én is látom távolról egy férfin, annak ellenére, hogy nem vagyok meleg, ha odáig van egy nőért, és már-már remeg érte, annyira akarja és közben annyira zavarban van. Szerintem ezek a lekoptatások ilyen minősíthetetlenül inkább a gyér szociális készségek miatt vannak, nem azért, mert valaki ronda... Meg persze aki rondának érzi magát, annak már egy ártatlan nevetés is gúnyos röhej lesz...
22F
hármas kandúr : te valószínűleg nem vagy ronda.
Aki csúnya az pontosan tudja milyen gonosz módon bántanak minket a lányok.
Adok neked esélyt. Nagyon szimpatikus vagy.
Ami urán küldtem neki képet, lelépett a fancba. Azóta se ír.
Ha ez megvigasztal, nem csak a csúnya férfiak kapnak elutasításokat, hanem már lassan az átlagosok is - saját magam tapasztalom ezt. Azt veszem észre, hogy a férfiaknak gyakorlatilag úgy a 20-30%-a az, amelyik dúskál a nőkben, a maradéknak meg lassan nem jut semmi.
Néha azt kívánom, hogy csapódjon be egy meteor a Földbe, és egy másodperc alatt múljon ki minden élet...
6-as válaszolónak!
Ezt az URÁN-t te csempészted át a határon Magyarországra? Gondolom a FÁK országaiból hoztad, mert tudom hogy a rendszerváltás idején,amikor a SZU felbomlott,a zűrzavaros időben sokmindent eladtak ott,könnyen hozzá lehetett jutni akár fegyverekhez is vagy netán jó pénzért hasadó anyagokhoz is.
Csak,hogy hoztad át a határon? Nem volt Geiger-Müller műszer,ami jelezte volna a sugárzást?
6-os válaszolónak!
Ha uránt akartál vele átcsempészetni a határon, ne csodálkozz ha lelépett!
Szerintem lekapcsolták a határon és már régen egy gulágban tengődik fogságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!