Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testsúly befolyásolja az ismerkedést?
Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 12:18
1/12 anonim válasza:
Teljes mértèkben az,nàlam legalàbbis.
2/12 anonim válasza:
Ilyen kérdésnek mi értelme? Persze, hogy befolyásolja.
3/12 anonim válasza:
Befolyásolja, vékony testalkatom van emiatt szinte rám sem néz egy lány sem, pedig magas vagyok... 😥
De ismerkedésnél szerintem sokkal fontosabb a személyiség. Tehát ha nem a két véglet vagy testsúlyilag és jó személyiséged van akkor nincs gond! 🙂
Hány éves vagy?
Férfi vagy nő vagy?
F
4/12 anonim válasza:
A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol.
Persze, hogy befolyásoló tényező a külső. Vagy te bárkivel összejössz?
5/12 anonim válasza:
4, nem a jó szex láncol össze hanem a közös lakáshitel :P
6/12 anonim válasza:
Igen. Molettként lemorzsolódott egy csomó férfi, ellenben az az 1 aki érdeklődött írántam az emberileg és mindenhogy magasan verte az átlagot.
Visszafogytam versenysúlyra, akkor megint volt egy csomó felszínes érdeklődő. Párkapcsolatilag nekem jobban megérte, amikor nem voltam szalonképes.
7/12 anonim válasza:
Ezt a bolond kérdést ! Persze hogy befolyásolja ! Nézd meg itt az oldalon is a kb 50 db örök szűz nyomit aki pityereg hogy nem kap nőt! A legtöbbjükkel az a baj hogy kövérek is úgy akarnak vékony nőt! Ami pénz nélkül lehetetlen !
8/12 anonim válasza:
Nagyon is! Nekem csak a telt nők tetszenek.
35/F
9/12 anonim válasza:
Egyszer kezdtem lover pasival. Soha tobbe. Lusta volt barmit is csinalni es meg a szex is ugy zajlott, hogy elterult az agyon, hogy lovagoljam meg csakhogy a labam nem ert le a key oldalon.
10/12 anonim válasza:
A belső megtart, a jó szex hozzáláncol... Hát a megtart nem ugyanaz, mint a hozzáláncol? Megtart: nem megy el. Hozzáláncol: nem megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!