Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A testsúly befolyásolja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testsúly befolyásolja az ízlést?

Figyelt kérdés
Csak mert pl kövér emberek mellett inkább kövér embert látok. Vagy csak jobb nem jut ez is jó dolog játszik itt.
2018. júl. 6. 06:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%

1. Testtömeg, nem súly.

2. Tanulj meg fogalmazni.

3. Marhaságot írsz.

2018. júl. 6. 07:19
 2/27 anonim ***** válasza:
0%

Igen, befolyásolja. Én pl. soha nem jönnék össze kövér elhízott emberrel. Egyszerűen undorítónak tartom és azt is, hogy valaki ennyire igénytelen lenne és ezáltal nem tiszteli annyira saját testét, különben nem hízott volna el.

De a szépség mindenkinél mást jelent. Van, akiknek tetszik az elhízott test.

Én láttam már átlagos testsúlyú pasit elhízott csajjal.

Szóval ízlések és pofonok.

2018. júl. 6. 09:05
 3/27 October15 ***** válasza:
82%

Passz igazából ezt a kövér pasi kövér csajjal jár effektust még nem vettem észre.

2.: Hol végezted el a pszichológiát? Akarom mondani az általánost... :D Az elhízást és a személyiséget összekapcsolni azért meredek. Mi történik amikor valaki lefogy? Hirtelen jó ember lesz vagy mi? XD

26F

2018. júl. 6. 09:31
 4/27 anonim ***** válasza:
8%

Hogy te mekkora p..raszt vagy!

Szerinted az az ember mennyire szereti saját magát, aki egész nap zabál minden sz..rt, meghízik kb 100 kg-ra, egészségügyi problémái lesznek, aztán meg panaszkodik, hogy senkinek se kell, mert elhízott.

Aki szereti és tiszteli saját magát, az odafigyel például arra, hogy egészséges maradjon, hisz tudjuk, ha nincs egészséged akkor semmid sincs.

Sokan a bánatukat is zabálásba fojtják. Ez pszichés eredetű probléma.

Olvass utána, utána okoskodj!

2018. júl. 6. 09:53
 5/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem sokat tudsz az elhízásról, cserébe tájékozatlan és ostoba is vagy. Nem baj ez, szerencsére sok ember van, aki nem ilyen egyoldalúan szemléli a világot. (És mielőtt felhozod: nem, nem arról beszélek, hogy van, akinek tetszik az elhízott test.)

2018. júl. 6. 09:57
 6/27 anonim ***** válasza:
#4 **
2018. júl. 6. 09:57
 7/27 anonim ***** válasza:
13%

Elhízás adódhat: rendszertelen étkezésből, sz..r kajákból, lusta, mozgásszegény egészségtelen életmódból, szülés után nem akarja a nő leadni a plusz kg-kat és csak nagyon kis százalékban betegségből.

És nincs olyan, hogy genetikailag valaki túlsúlyos. Ha valaki tudja, hogy hajlamos a hízásra, akkor még jobban odafigyel az étkezésére és hozzá fog mozogni.

Kihagytam volna valamit?

2018. júl. 6. 10:00
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen. Ha rondább vagy, valahogy lejjebb csúszik az ízlésed és fordítva. Velem is volt már hasonló. Az vagy, amit megeszel. A lét határozza meg a tudatot.
2018. júl. 6. 10:06
 9/27 anonim ***** válasza:

Nem. Én voltam mázsás, mellette picike vagyok, akkor is az izmos férfiak tetszettek, és most félmázsásan is.

Soha nem jöttem volna össze kövér pasival.

2018. júl. 6. 10:24
 10/27 anonim ***** válasza:
Amúgy vékonnyal se.
2018. júl. 6. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!