Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy a magasságod nehezítette az ismerkedést?
2018. dec. 21. 21:09
21/23 anonim válasza:
ÁLLANDÓAN EZ VAN! Én 165 vagyok és egyszerűen nem találok se velem egymagas lányt sem alacsonyabbat... Nagyon szívás így az ismerkedés... Eleve csak egy barátnőm volt de vele is már vége. Teljesen kilátástalan. 18/F
22/23 anonim válasza:
Kedves 17-es. Szerinted a 175 cm kicsinek számit?
Hát elmondom neked, hogy végigmegyek az utcán, buszon, munkahelyen, piacon, és kb 1-2 velem egy magasságú, vagy magasabb lány, nő jön szembe, a többiek kb 1 fejjel alacsonyabbak, mert az az átlagmagasság.
Ne legyél annyira oda te sem a centiddel, vannak nálad is magasabbak ;)
23/23 anonim válasza:
Igen, volt már. 198 cm magas vagyok, sportos, nem gyufa, de így is volt, akiknek ez már túl magas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!