Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nő tàrsaim, szerintetek milyen tulajdonságokkal rendelkezzen egy férfi?
Akivel szerelmi kapcsolatot szeretnél nyílván.
Külső,belső,egyéb
Legyen kemény,erős,bátor, ne legyen impotens,tudja meddig lehet elmenni,hol vannak a határok,nem gazdag, de azért biztos exisztencia,ne legyen humor herold,de értse a viccet,legyen vonzó.tudjon beszélni a szemével...
s tudjon csókolózni
Lehet idősebb, de ne nézzék a nagypapámnak
30 fölött,igen, lehet
gyerek-ek is vannak, így a szabályokat tisztázni kell és tiszteletben tartani.
Nem aj ha mások vagyunk elvekben, de ne akarjon meggyőzni,hogy ő jobban tudja.
Magasak az elvárásaim
Ti hogy gondolkodtok ezekről?
Előbb tanulj meg írni...
Vagy legalább olvasd át mielőtt kirakod a kérdést.
De ha így írsz, akkor gondolom olyan is jó aki hasonlóan igénytelen...
A párom ilyen tekintetben nekem teljesen tökéletes. Én 32 ő 41 éves.
Nagyon szeretem, ha egy pasi művelt, okos. Ez baromi vonzó. Szexi. ;)
Ezenkívül mindig levett a lábamról ha lovagias volt (ma is az, de már megszoktam... kezdetekben újdonság erejével hatott)...
Szeretem, hogy magabiztos, tudja mit akar, céltudatos, tettrekész. Nálam már-már pörgősebb alkat, én itthon ülősebb vagyok... ;)
Vallási, politikai nézeteink hellyel közzel azonosak. Ez szerintem elég fontos. Intim dolgok ezek és jó, ha a nem is mindenkivel, de a társunk partner az ilyen témákban. ;)
Lehetne sorolni, de a fő, hogy ő a legjobb barátom. Ez az alap. És ha ez megvan, a többi már csak hab a tortán! ;)
Külsőségeket, anyagiakat direkt nem irtam. Mert ha azok tökéletesek sem tart egy hétnél tovább, ha a fentiek mindegyike hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!