Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, milyen külső-belső tulajdonságokkal kéne rendelkeznie egy nőnek ahhoz hogy sokat költsetek rá? Egyáltalán nem a Gold Diggerekre gondolok..
Szóval. Tegyük fel sokat kerestek. És van egy barátnőtök. Milyen tulajdonságokkal kéne rendelkeznie hogy ajándékokat vegyetek neki, étterembe vigyétek?
Itt olyan nőre gondolok, akinek szintén több a fizetése, hogy ne az legyen hogy csak egy kitartott nő. Szóval a szitu az hogy kb hasonlóan sokat kerestek mind a ketten, és ezen felül milyen tulajdonságokkal kéne rendelkeznie egy nőnek hogy elhalmozzátok mindenféle jóval?
(AA kapcsolat alapja a szeretet, az érzelem, nem a pénz+ajándékok, tudom nagyon jól. De fontos hogy néha meglepjék egymást a párok)
Mindegy, itt azért óbégatnak, még egy kávét se fizessen nekik a pasi.
Nem keresek sokat, de szerencsére találtam olyan nőt, aki örül, ha kap tőlem bármit, mert tudja érzi, szeretetből adom. Attól hogy, kap és én örömmel adom, egyáltalán nem kitartott.
A kitartott egy teljesen más kategória, ott ki is követeli magának amit akar. Nincs meg a megfelelő finanszírozás, tovább lép olyanhoz, akitől megkapja amit akar.
Téged biztosan nem halmoználak el, visszataszító lenne, hogy elvárod. Mondom ezt úgy, hogy jól keresek, a barátnőmet mindig meglepem valamivel (ajándék, közös program, utazások), de ezt önszántamból teszem, mert szeretem. Ha ezt elvárná, akkor kivágnám, mint macskát szarni, értem ne a pénzemért legyen valaki.
Összességében szerintem arra van szükség, hogy egy harmonikus kapcsolatban élj a másikkal, és ne legyen te-ő, hanem ugyanúgy tekints a másikra, mint magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!