Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének tényleg csomó minden kizáró tényező a férfiakban? Mennyire elfogadóak külső belső hibákkal kapcsolatban?
Eléggé elfogadóak.
Haver, nézz már körbe, milyen embereknek van barátnője. Céltalan, munkanélküli, drogos, erőszakos emberek is kapcsolatban vannak. Igénytelen, börtöntetkós, danabolos gyerekek mászkálnak barátnővel, de vézna, zenekaros pólós, beesett arcú srácokat is csomószor látni lányokkal.
Nem tudom, te hol élsz, én itt Pesten a fiúk (férfiak?) többségéről elképzelni nem tudom, hogyan szedte össze a mellette lévő lányt. :D Elfogadóbbak, mint kellene.
F
Végre valaki leírta.
Az utcán kevésbé előnyös külsejű embereket is látok a párjukkal. :)
21/L
Én rohadtul nem láttam még az utcán se sztereotipikus jófiút (vékony vagy "skinny fat", szemüveg, kockás ing, kisfiús arc, határozatlan, szótlan), se kövér férfit párral. Na jó, utóbbit igen, de csak nála is kövérebb nővel, nem tudom, ez így számít-e egyáltalán. Úgyhogy én meg azt nem tudom, ti hol szoktatok járni és hol láttok olyat, hogy mindenkinek van párja.
Én az általam leírt első kategóriának a skinny fat verzióját képviselem. 23 év alatt 30 próbálkozás 0 sikerrel, azt hiszem, mondhatni, hogy tapasztalatból beszélek. Igaz, a 30-ból 23 társkeresős nemválaszolás volt, de ott van további 7 ismerkedés, amivel fölöslegesen elment az életemből több hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!