Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legfontosabb tényező egy emberben? A kilső vagy a belső tulajdonságai?
attól függ hol akarsz ismerkedni.
utcán:A külsőd előnyös mivel a másik fél nem tud megismerni, így látásból próbál valamit leszűrni.
Házibulin, baráti társaságban:A külső is de ott már inkábba belsőn van a hangsúly. [szerintem]
Mindenki máshogy látja, hogy neki éppen melyik tulajdonság milyen mértékben fontos, nem lehet általánosítani.
Nekem a külső utoljára tini koromban számított egyáltalán olyan mértékben, hogy emiatt hajlandó legyek esélyt adni valakinek. De az mindenképp fontos még most is, hogy ne undorodjak tőle, ha ránézek, ne legyen büdös, ápolatlan, nagyon taszító külsejű.
A belső nagyon lényeges, de az sem mindegy, milyen tulajdonságai vannak. Sokan azt hiszik, csak mert ők úgy általában véve rendesek, ezzel már ki is merítették a belső vonzerő minden lehetőségét. Pedig nem. Vannak, akiknek a vagányabb, vannak akiknek a szerényebb, akiknek a temperamentumosabb, akiknek az okosabb...stb. emberek jönnek be, ez sem egyforma. Mindenkinek más az ízlése.
Én belső tulajdonságok, viselkedés terén elég válogatós voltam és nagy igényű. Tudtam, hogy lejjebb kellene adnom, de nem sikerült. Szerencsére.
ma 20:34
Dehogy láncol! Ha csak a jó szexről van szó, azt annyi emberrel lehet! Nem csak egyetlennel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!