Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyják abba az ismerkedést velem a nők?
Már akarnád se tudnád. XD
Valószínűleg nem voltál szimpatikus. Ehhez kell néha pár nap, hogy rájöjjön az ember.
Meg ne erőltesd magad, hogy esetleg részletesebben leírnád a problémádat.
Mi honnan tudjuk, hogy miért hagyják veled abba az ismerkedést? Az ujjunkból sz..pjuk talán ki a választ erre?
Bár, a kérdésed alapján sejtem, hogy mi lehet a probléma.
Attól hogy letörölt, még ma is irogatott ímmel-ámmal. De amikor rákérdeztem, hogy kamerán nézzük meg egymást, azt írta vissza, hogy neki erőltetett.
Pedig ma már mindenkinek van okostelefonja, és a kamerán meg tudják nézni egymást. Ha a nő nem képes bekapcsolni a kamerát, akkor azzal be is fejeztem.
Bezzeg az 50-100 km-re levő nők meg hívnak találkozni, és van aki elhívott magához, hogy aludjak vele és szexelne is velem. De én messze nem utazom.
De én első nap nem hívom randira. Egy pár napig hadd menjen az irogatás, jobb esetben felhívom telefonon és beszélek vele. De eddig mindig úgy volt amelyik csaj akart velem találkozni, az ki is mutatta és még ő kérdezte mikor találkozunk.
A többi csaj meg kamuzik, igéri, hogy majd-majd, de most nem érek rá stb.....
"De én messze nem utazom."
Ja, mert 50 km az olyan nagyon sok, mi? Neked az kell, ami közel van, de ahogy látod az nincs.
De ha már egy kicsi erőt kéne belefektetni, utazni, arra meg már lusta vagy.
Erőbefektetés nélkül nincs jutalom.
Most akarsz kapcsolatot, vagy nem? Képes vagy egy picit áldozni arra, hogy legyen valakid? Ha nem, akkor meg se érdemled, hogy egyáltalán legyen valakid.
Na, máris tudom. Egy felszínes sggfej vagy, aki a külsőre megy. Magyarul nem a csaj lelke, személye érdekel téged, nem társat keresel, hanem az, hogy hogy néz ki, szívesen megdugnád-e.
Egy normális nő sem fog kapcsolatot kezdeni egy ilyen egyszerű véglénnyel, aki csak lukat keres a farkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!