Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-on éves nők miért jöttek el többen randizni velem mint a 30+ nők?
Régen 20-on éves nőket hívtam randizni, akkor sokan eljöttek találkozni. De már a 30 feletti nők kevesebben jönnek randizni. Miért? Azért mert a 30 feletti nőknek fontosabb a pénz, anyagiak?
Például egy 20+ nőnek nem probléma ha én még szülőkkel lakom. De egy 30+ nőnek már az kell, hogy egyedül éljek.
35/F
"De meg lehet úgyis oldani, ha lefeküdtek a szülők akkor áthívni a csajt. "
Szóval éjszaka közepén menjen át a csaj, majd lábujjhegyen használja a wc-ét, fürdőt, és méh el sem engedheti magát, mert a harmincas pasika kedves szülei mindent hallanak :)
Én nem csodálkoznék a helyedben, hogy nem ugranak erre a páratlan lehetőségre.
Auto??
Most komolyan?
Neked nem randi kell, hanem egy utszeli prosti.
Egy magara valamit is ado 30-as no nem fog ennyire lealacsonyodni, csak hogy dughasson veled.
Ha nagyon viszket a p, akkor olyat fog talalni, akivel kenyelmesen lehet.
Komolyan, el se hiszem, hogy 35 vagy. Agyilag 18 az tuti.
Igen képzeld ismerek olyan csajt aki évek óta autóban szexelget egy pasival, mert őneki megfelel az is.
És nem mondtam azt, hogy halkan kellenne titokban járkálnia a házban, hogy mások meg ne hallják. Bármilyen nőt ide hozhatnék magamhoz. Az csak a nők problémája, hogy nem akarnak mással találkozni. De akkor ezek szerint ti nők mégsem szeretnének találkozni szülőkkel se mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!