Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ki szereti a papucs pasikat? (Egy másik kérdésnèl láttam, hogy többen is írták, hogy ők is)
Papucs: házimunkába besegít
Pelenkázza a gyereket
Főz, mos, takarít
Nem jár el otthonról, csak a párjával
A nem jár el caak a párjával kicsit fura. Jó, ha vannak egy férfinek haverjai, szükség van rá.
A többitől nem értem, miért lenne egy férfi papucs. Attól lesz papucs, hogy törődik a gyerekével? Vagy attól, hogy bem esik ki a kezéből a fakanál, ha már a nő os ugyanúgy dolgozik, mint a férfi?
Ezek miért papucs jellemzők?
Ettől miért lenne papucs? Szerintem ezek oda-vissza teljesen alap dolgok. Mondjuk a nem jár el sehova csak a párjával valóban túlzás.
Nálam a papucs ott kezdődik, hogy a nő bármit csinál aláveti magát. Soha nem áll ki azért amit ő szeretne, a nő megalázhatja, irányíthatja, bármit megtehet vele. De az, hogy segít a háztartásban és lesi a párja minden kívánságát egy normális kapcsolatban teljesen természetes. Én csak ilyen férfival kezdenék, mert én is ilyen vagyok. A mostani párommal is így vagyunk évek óta. Ajnározzuk egymást, arról szól az életünk, hogy a másikat boldoggá tegyük. De ennek is van egy határa, illetve ez csak addig van rendben amíg kölcsönös. Kell azért mindenkinek a személyes szabadság.
#2: nem ez a papucs.
Mit kéne leírni? Azt, hogy semmi kedvünk mást kiszolgálni? Vagy hogy a gyereknek apja is van?
Ezek csak akkor papucs jellemzők, ha viszonzást nem kap.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!