Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemi szakkollégiumunk karácsonyi bulit tart, amelynek a főszervezője a volt barátnőm. Nekem már azonban megtetszett egy másik lány, ugyancsak innen. Mi a helyes döntés?
Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 23:06
1/5 anonim válasza:
Ne smacizz az új lánnyal a bulin, de azért lógj vele. Aztán pedig hívd el randira.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy három éve szakítottam a volt barátnőmmel, neki azóta volt egy kapcsolata, ami közben véget ért. Most meg nekem tetszett meg az évfolyamtársa, akivel jóban vannak, és ő is tagja a szakkollégiumnak. Eddig nem mertem közeledni hozzá, de egyik nap beszélgetni kezdtünk, köztes, átéagos dolgokról. Egyszer csak megjelent a volt barátnőm, pár szót váltottam vele (ikyebkor furcsán mindig halkká, szinte susogóvá válik a hangja, ha velem beszél, mással nem), és azon vettem észre magamat, hogy most is nagyon könnyen eltudna csábítani, holott tetszik ez a másik lány. Nem tudom, mi lenne a helyes döntés, hogy elmenjek-e a buliba, amit paradox módon minden tag számára a volt barátnőm szervez, vagy maradjak inkább itthon. Mindkét lány szingli, de a volt barátnőmmel haraggal váltunk el annak idején, mert ő lelépett egy másik pasival... A kiszemelt lány mondta, hogy eljön a buliba, én pedig felakarnám szedni, de úgy érzem, a volt barátnőmmel szemben nem helyes, mert jóban vannak, igaz, ő sem volt rám tekintettel annak idején. Viszont a kiszemelt lány, rendes, és jóravaló nőnek tűnik, és nem akarom, hogy azt gondolja, így akarok bosszút állni a múltért. De tény, hogy mindkettőhöz vonzódom. Furcsa dolog, ilyenben eddig nem volt részem, és csak egyiket lehet választani... És kb. 2 napom van, hogy döntsek, mert akkor lesz az összejövetel. A kiszemelt lány művész, és én már vettem egy jegyet is a kiállítására...
2018. dec. 11. 23:18
3/5 anonim válasza:
Akkor ne menj el a buliba és szedd fel máshol a másik lányt.
4/5 anonim válasza:
Ne is haragudj, de te bolond vagy.
3 év...3 év alatt egy gyerek az újszülött eszik-alszik státuszból eljut odáig, hogy összefüggően beszél, jár és egyszerűbb összefüggéseket felismer, te pedig ennyi idő után is a volt barátnődön rugózol??
Ki a francot érdekel, hogy ő szervezi a bulit? Meg susogó hang, peeeersze...belemagyarázás mestere! :D
Hagyd békén a másik nőt, mindenki olyan embert érdemel, akinek a szíve nem foglalt. Ha egyedül nem sikerült ennyi idő alatt túllépni egy volt kapcsolaton, akkor nem fer mást ugródeszkának használni. Inkább egy szakemberhez menj először, ha már találkozgatni akarsz valakivel...
5/5 SasAce válasza:
Menj el a buliba,döngesd meg az exedet,majd az új csajt is.Vagy fordított sorrendben😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!