Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szerényebb lányokat többen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerényebb lányokat többen hívják randizni?

Figyelt kérdés
Ezért van egyre kevesebb olyan lány, aki csendes és még nincs barátja?
2012. nov. 19. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom.Szóval nem, egyáltalán nem.
2012. nov. 19. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért van mert nem jönnek be senkinek. A rondák nem kellenek. Az átlag is elég kevésbé de a srácoknak elég ha átlagos csinos a lány, a csajok általában a mennyekbe rakják azt a lécet. Szóval ronda csaj sem ad lejjeb meg az átlag sem. helyes kell vagy magas és átlagnál kitűnőbb.
2012. nov. 20. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Én szerény vagyok, és átlagos, de 20 év alatt még 1 pasi nem jött oda hozzám, hogy "szia, megismernélek!"

Mindig azok a lányok vannak a köztudatban akik, felhívják magukra a figyelmet.

2012. nov. 20. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

mert azokhoz mennek oda akik az évek során rengeteg dicséretet, elismerést kaptak. Apjuktól, anyjuktól, ismerősöktől, idegenektől.

Egy csomó ember sokkal szebb lenne ha úgy nőne fel, hogy ő is megkapja azt a rengeteg, dicséretet és elismerést mint a másik.

De sok esetben ezek helyett inkább lélekrombolást kapnak az évek során. nem lesz önértékelésük és magabiztosságuk sem. Ezért nem lesznek olyan szépek sem mint amilyenek lehetnének

2012. nov. 20. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, pont ellenkezőleg ha nagy a szád, csúnyán beszélsz és akkorákat röhögsz mint egy malac, akkor sokkal több esélyed van a fiúknál, legalábbis a mi korosztályunkban (13-14 é.) Ez tapasztalat, én is csendes és félénk vagyok ezért nincs esélyem náluk. Na mindegy majd csak lesz valaki aki önmagamért szeret!:)
2012. nov. 20. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
én is viszahúzódó vagyok és remélem h lesz majd valakim. nálunk azoknak van barátja aki állandóan nyerít
2012. nov. 20. 22:47
 7/7 Bino ***** válasza:
Érdekes ,de nálunk is úgy van felosztva az osztály ,hogy a fiúk a hangosabb és a tömegből kitűnőbb lányokat csípik jobban.
2012. nov. 20. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!