Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott néha arra gondolni, hogy ez az egész párkeresősdi egy reménytelen hiábavalóság?
El kell magunkat adni mint valami terméket a marketing érdekében, ha egyáltalán van kinek. Jó képet vágni, mosolygni, miközben belül meg sírunk. Beszélni sokat meg viccelődni, amikor csak csendben szomorkodnánk. Lazának lenni, miközben belül majd szét robbanunk az idegességtől, és a szárazságtól csattog a szánk meg remeg a kezünk és izzad, a szívünk meg hevesen ver. Kifelé nem görcsölni, miközben odabent tudjuk, hogy óriási a tét. Egyszóval hamis szerepekben kell tetszelegni, ránk abszolút nem illő maszkokat kell magunkra venni a reménylett siker érdekében.
Más is gondolta már azt, esetleg durvább szavakkal, hogy a fenébe is ezzel az egésszel?
Csak azok a fránya hormonok ne dolgoznának annyira.
Én mondjuk fullba nyomom az őszintét, de nem nyerő. :D Viszont a színjátékba belefáradtam, de így legalább akinek reális képe van az ismerkedésről, az fog megmaradni csak.
Egyébként szeretnék aromantikus meg aszexuális lenni. :D
En gondoltam es abbahagytam.
Most eljarok otthonrol, eloben ismerkedem es sokkal tobb sikerem van a ferfiaknal mint egy eroltetett adas-veteli megbeszeles alatt.
Sokkal izgalmasabb, amikor elkapom a tekintetet a tomegben, amikor latom, hogy kozelit es azon gondolkodom, hogy vajon megszolit-e, szoval ramosolygok.
Én sose tettem ilyet. Önmagamat adtam már az első randin. Ha nem tetszek, akkor VELEM nem akar találkozni, nem egy képről amit megjátszottam Neki. Ha azért nem akar velem találkozni, mert úgy érzi jobb színben tüntettem fel magam és ha ez "csak ennyi volt", milyen lehet a normál életben .... akkor az nem is az igazit keresi. Persze sosem volt, hogy ne lettem volna feszült és természetes, hogy annyira nem tudtam elengedni magam, de ez a második, harmadik randi után már ment. A legjobb a legelső szex, amikor az a kép amiben megjátsza magát a másik, eltűnik, amikor a ruhával együtt lehull az álarc is. Sokkal esetlenebbnek és sérülékenyebbnek tűnik egy meztelen nő az eslő együttlét alkalmával, mint bármikor máskor. Ekkor szoktam durva meglepetést okozni, mikor úgy kinyalom a csajokat, mint parasztgyerek a lecsóstálat!
Amúgy az egész kapcsolat téma egy erőletett fa$zság, ha nem vagy képes önmagadat adni. Egy kapcsolat arról kell, hogy szóljon, hogy 2 ember egymás mellett él elviselve egymás apróbb hülyeségeit, alkalmazkodva a másikhoz. Ebben nem kell függetlenséget keresni, nem kell megretteni, hogy 5-10-15-20 év múlva nem vagyunk ugyanolyanok, mint korábban, mert idomultunk a másikhoz. És nem kell belerokkanni abba sem, ha hosszú idő után a szerelem érzését felváltja a szeretet és a megszokás. Ez ugyanolyan fontos, csak nem azt értékeled, hogy széttéped a másikat az ágyban, hanem azt, hogy jó érzés valakihez este csak úgy odabújni, vagy hallgatod ahogy szuszog és olyan jó érzés önmagában csak az, hogy Ő van Neked! ..... ettől még lehet olyat szexelni, hogy szakadjon a lepedő!
3-as vagy es igen no, es igen, rengeteg problemam volt a tarskeresosdivel. Egyreszt eroltetett a dolog, masreszt tenyleg csak adas-vetelle degradalodik. Nem is jott ossze semmi par elso randin kivul es ami a legszomorubb az egeszben, ezek az elso randis pasasok kepesek voltak 4-6 honappal kesobb ujra keresni.Mert nem talaltak senki jobbat.
En jelenleg nem keresek eroltetetten kapcsolatot, ismerkedem emberekkel, baratkozom, de ennyi, es mivel nincs megfelelesi kenyszerem ebbol kifolyolag, sokkal inkabb onmagam vagyok, mert nem erdekel, hogy mit gondolnak rolam. Vagyis aki erdeklodni fog, nem a maszkomat latja, hanem az igazibb enemet.
Szegényke, sajnállak.
Leírtad a problémádat, megértem, de miért kell ebbōl általánosítást csinálni. Ha te reménytelen is vagy, attól még más nem biztos, hogy az.
Amúgy az a külônbség az emberek közt, hogy van aki ezt lazán veszi, amit te leírtál, egyáltalán nem érzi nagy feladatnak, mint te, sōt inkább kikapcsolódásnak èrzi,ez nem valami nagy kín, hanem természetesen magától jön, nem erōlködès számára. Többnyire az ilyeneknek való a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!