Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasim kiabál velem egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim kiabál velem egész karácsony alatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolat, 24 éves lány vagyok.

A pasim 4 napja MAGÁTÓL megbolondult. Ha nem értek vele egyet, kiakad, lehurrog, undorítóan beszél velem, felemeli a hangját. Ilyen még nem volt. Nem viccelek, ezelőtt 4 napig minden rendben volt, romantikáztunk, szeretgettük egymást, programokat terveztünk.

4 napja így megbolondult. Volt egy nagy összeveszésünk, mert úgy beszélt velem mint a kutyával, én meg kiakadtam, és olyanokat mondott nekem, hogy ha nem tetszik valami lehet menni, meg, hogy én korlátozom őt és nem mondhatja el nekem a véleményét.

Akármit csinálok, kiabál. Ma például közöltem vele, hogy nincs karácsonyi hangulatom, mire rámnézett, és felemelte a hangját, hogy mégis MITŐL KELLENE NEKED KARÁCSONYI HANGULATNAK LENNIE, hisz még nem is történt semmi.

De ezt ilyen gúnyosan-kiabálva.

Mivel a szüleinkkel élünk, velük ünneplünk, tehát most külön vagyunk, és én itthon vagyok és sírok.

Nem mond semmit, nem mondja el merre megy, nélkülem kezdett el programokat tervezni, de ezt mind a 4 napban.

ELőtte 4 évig minden rendben volt. Mi történhetett?

Kezdem azt hinni, hogy hirtelen jött valami lány a képbe.

Azt is közölte, hogy a Szilvesztert ő otthon tölti a nagyszüleivel mert ők egyedül élnek, és nem velem, és nem lenne jó ha ott lennék hogy kettesben lehessen velük.

2018. dec. 24. 11:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Dobd ki, amíg lehet.
2018. dec. 24. 11:32
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Huszonévesen 4 èv alatt semmit nem haladt a kapcsolat. Se összeköltözés, se eljegyzés, csak összejártok. Gondolkodtál már rajta, mi lehet ennek az oka?
2018. dec. 24. 11:34
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelmű más csaj van a képbe;)
2018. dec. 24. 11:36
 4/19 A kérdező kommentje:

Igen, gondolkodtam mi az oka.

Az, hogy ő 14 éves kora óta tudta, mi akar lenni, el is kezdte az iskolát, majd egy roppant balszerencse következtében ott kellett mindent hagynia, és újra kezdeni mindent az elejétől. A pénzt, amit a szüleivel ebbe fektetettek, oda veszett, és most jelenleg elkezdte az egészet az elejéről. Én meg egyetemista vagyok. Egyszóval, nincs saját keresetünk.

2018. dec. 24. 11:39
 5/19 anonim ***** válasza:
57%
Mi ez a sok 4 vagy azzal végződő szám ? Olvasd már vissza ! Mindehol a négy ! Kiba.. idegesítő!
2018. dec. 24. 11:47
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

#2 úgy irod mintha ezek a dolgok kötelezőek lennének (össze költözés , eljegyzés ) mintha az élet kötelező vele járó része lenne , pedig nem az

Nem mindeki vágyik erre

Kérdező a barátod egy segg gyoker , nem tud uralkodni az erzelmein , egy érzelmi ősztonleny bipoláris zavarral. Én már ki dobtam volna

N24

2018. dec. 24. 11:52
 7/19 anonim ***** válasza:
37%
Kicsit túltoljátok ezt a karácsonyt. Lazítás, engedd el, a saját frusztrációjat éli ki.
2018. dec. 24. 11:55
 8/19 anonim ***** válasza:
11%
Ilyenkor azért jó lenne a másik oldalt is meghallgatni, mert ez a "teljesen MAGÁTÓL megbolondult" kissé fura. Ha a valóság az, hogy ha volt ennek előjele, netán a kislány is ludas, akkor azt nem fogja bevallani, de lehet fel sem fogja. Egy egyoldalú beszámolóban meg mindenki azt mond, amit akar.
2018. dec. 24. 12:32
 9/19 anonim ***** válasza:
7%
Felébredt szegény. Talán még nem késő, megmenekülhet és nem kell egy ilyen hárpiát elviselnie.
2018. dec. 24. 12:59
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

Inkább egyedül,mint egy ilyen kapcsolat.

4

444

Kellemes 44444 karácsonyt!

4444444

2018. dec. 24. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!