Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kiabál velem egész karácsony alatt. Mit tegyek?
4 éves kapcsolat, 24 éves lány vagyok.
A pasim 4 napja MAGÁTÓL megbolondult. Ha nem értek vele egyet, kiakad, lehurrog, undorítóan beszél velem, felemeli a hangját. Ilyen még nem volt. Nem viccelek, ezelőtt 4 napig minden rendben volt, romantikáztunk, szeretgettük egymást, programokat terveztünk.
4 napja így megbolondult. Volt egy nagy összeveszésünk, mert úgy beszélt velem mint a kutyával, én meg kiakadtam, és olyanokat mondott nekem, hogy ha nem tetszik valami lehet menni, meg, hogy én korlátozom őt és nem mondhatja el nekem a véleményét.
Akármit csinálok, kiabál. Ma például közöltem vele, hogy nincs karácsonyi hangulatom, mire rámnézett, és felemelte a hangját, hogy mégis MITŐL KELLENE NEKED KARÁCSONYI HANGULATNAK LENNIE, hisz még nem is történt semmi.
De ezt ilyen gúnyosan-kiabálva.
Mivel a szüleinkkel élünk, velük ünneplünk, tehát most külön vagyunk, és én itthon vagyok és sírok.
Nem mond semmit, nem mondja el merre megy, nélkülem kezdett el programokat tervezni, de ezt mind a 4 napban.
ELőtte 4 évig minden rendben volt. Mi történhetett?
Kezdem azt hinni, hogy hirtelen jött valami lány a képbe.
Azt is közölte, hogy a Szilvesztert ő otthon tölti a nagyszüleivel mert ők egyedül élnek, és nem velem, és nem lenne jó ha ott lennék hogy kettesben lehessen velük.
Igen, gondolkodtam mi az oka.
Az, hogy ő 14 éves kora óta tudta, mi akar lenni, el is kezdte az iskolát, majd egy roppant balszerencse következtében ott kellett mindent hagynia, és újra kezdeni mindent az elejétől. A pénzt, amit a szüleivel ebbe fektetettek, oda veszett, és most jelenleg elkezdte az egészet az elejéről. Én meg egyetemista vagyok. Egyszóval, nincs saját keresetünk.
#2 úgy irod mintha ezek a dolgok kötelezőek lennének (össze költözés , eljegyzés ) mintha az élet kötelező vele járó része lenne , pedig nem az
Nem mindeki vágyik erre
Kérdező a barátod egy segg gyoker , nem tud uralkodni az erzelmein , egy érzelmi ősztonleny bipoláris zavarral. Én már ki dobtam volna
N24
Inkább egyedül,mint egy ilyen kapcsolat.
4
444
Kellemes 44444 karácsonyt!
4444444
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!