Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kiabál velem egész karácsony alatt. Mit tegyek?
4 éves kapcsolat, 24 éves lány vagyok.
A pasim 4 napja MAGÁTÓL megbolondult. Ha nem értek vele egyet, kiakad, lehurrog, undorítóan beszél velem, felemeli a hangját. Ilyen még nem volt. Nem viccelek, ezelőtt 4 napig minden rendben volt, romantikáztunk, szeretgettük egymást, programokat terveztünk.
4 napja így megbolondult. Volt egy nagy összeveszésünk, mert úgy beszélt velem mint a kutyával, én meg kiakadtam, és olyanokat mondott nekem, hogy ha nem tetszik valami lehet menni, meg, hogy én korlátozom őt és nem mondhatja el nekem a véleményét.
Akármit csinálok, kiabál. Ma például közöltem vele, hogy nincs karácsonyi hangulatom, mire rámnézett, és felemelte a hangját, hogy mégis MITŐL KELLENE NEKED KARÁCSONYI HANGULATNAK LENNIE, hisz még nem is történt semmi.
De ezt ilyen gúnyosan-kiabálva.
Mivel a szüleinkkel élünk, velük ünneplünk, tehát most külön vagyunk, és én itthon vagyok és sírok.
Nem mond semmit, nem mondja el merre megy, nélkülem kezdett el programokat tervezni, de ezt mind a 4 napban.
ELőtte 4 évig minden rendben volt. Mi történhetett?
Kezdem azt hinni, hogy hirtelen jött valami lány a képbe.
Azt is közölte, hogy a Szilvesztert ő otthon tölti a nagyszüleivel mert ők egyedül élnek, és nem velem, és nem lenne jó ha ott lennék hogy kettesben lehessen velük.
Tipikusan akkor ilyen tamado valaki, ha ugy hiszi vedekeznie kell. Szerintem is egy lany van a dologban, ezert ugrik minden megjegyzesedre, a tudatalattija folyamatosan piszkalja, mert letert a kijelolt utrol es ezert tulkompenzal. Beszedes az is, hogy mit mondott vissza, mert ilyenkor kontroll nelkul van, es pont azzal tamad, ami epp nyomja az agyat.
Az el lehet menni szoveg pl pont ilyen. O mar azon agyal, hogy ki lesz vagva, ha kitudodik. A korlatozod ot is ilyen, ugy gondolja, hogy korlatoznod kene ot. Ha belekerdeznel, mondjuk, hogy van-e egy masik lany, mondana durvabbakat is, de szerintem nem hianyozna neked. A parod kinyirta a kapcsolatotokat. Sajnalom. :(
42F
Ja, a nagyszüleivel karácsonyozik..persze. Biztosan nem egy nő hívta el valahova.
Persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!